Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema amplificator 500w

Postări Recomandate

• Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

si apropo de amplifu tau eu zic sa nu te complici si sa il iei tu

acu depinde si de cati bani ai si de cat e trafu ala al tau

uite am eu o propunere daca sti macar umpic de electronica si ai 350 lei si un traf de 90v atunci fa o comanda aici:

http://www.psc-audio.ro/catalog/product ... bffb579647

credema chiar merita eu nu mi-am permis un traf dar am cumparat kit-uri mai mici de 200 de w si sa sti ca chiar sunt performante nu am osilator sa vad clar tot da in comparatie merita

Link spre comentariu

domnul buzea, nu prea am inteles ce ai vrut sa zici pe acolo cu trafu si kiturile.dami voie sa te contrazic, acea chinezarie are o putere max de 2x90w pe 4 ohm, dar in cartea tehnica scrie clar 300 + 300 w. Daca gasesc cartea ii fac o poza si o pun aici. Sa nu mai zic ca are vu-metrele gradate pana la 500w :nebunrau:Deoarece la schema propusa de domnul zal nu am gasit 2SB649/2SD669A nici pe site-urile unde fac eu comenzi si nici la magazinele de ,,specialitate" din Craiova am facut comanda de vreo 8 perechi MJE340/350. intrebarea este daca la super-dioda pot sa pun mje340 in loc de 2sd669?am vazut datasheet-urile la amandoua si nu sunt chiar la fel.

Link spre comentariu

sac da cine mai are timp sa citeasca toate regurile :speriat ..............in sfarsit sa revenim la subiect .......

- eu iti dau o idee sa folosesti un amplificator tip kit care are cam aceste date:

? Putere de ie?ire: 800W/4?;

? R?spuns în frecvent?: 3Hz ? 65kHz (-3dB);

? Impedan?a de intrare: 47k?;

? Câ?tigul (în bucl? închis?): 33.6dB;

? Sensibilitatea la intrare: 1.2V RMS (4?);

? Tensiunea de alimentare: max ?95V *;

Pentru alimentare sunt necesare urm?toarele elemente:

- transformator de re?ea cu 2 secundare de max 65V în sarcin?;

- punte redresoare de min 35A cu r?cire;

- condensatoare de filtraj de 100V ? minim 2 X 10000uF;

- 2 siguran?e temporizate de 8A;

1. Con?inutul kitului:

? Amplificator PRO 1x800 Wa?i (1 x 800W RMS @ 4 Ohmi);

? Manual de utilizare ? Român?;

? Un set conectori;

? Schema electronic?;

? Puterea maxim? de ie?ire: 800 wa?i RMS @ 4 Ohmi @ 1% THD;

? Tipul amplificatorului clasa AB Mos finali: 8 x IRFP240, 8 x IRFP9240;

sper sa ma intelegeti acu

daca nu asta e la 16 ani nu am cum sa ma exprim clar

si doresc mai multe detali despre chinezeria aia ca vreu sa imi iau una tot asa ca sa o transform intr-un amp de putere ridicata dar deocamdata sunt in lipsa de baniPosted Image

Link spre comentariu

baga id maryus_indy666 si putem vorbi orice despre acea chinezarie(dau si poze cu ea in interior)detaliile de le-ai scris tu acolo par a fi de la un amplif de mare putere fet800. Mda!nu prea am ce sa fac cu un astfel de kit avand in vedere ce boxe am si dimensiunile lui.si in plus care mai e farmecul in a construi in amplificator daca tu il cumperi?Multam frumos pentru detalii.

Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG

va spun absolut ce vreti desprea statia aia o am, am desfacut-o, modificat-o si altele

traful de alim este prea mic pt o putere de 200w dak duce 150 pe ambele canale in 4 ohm e bine..... in cartea technica zice 2 x 200w 4 ohm si 2 x 100w 8 ohm da nu va scoate ea 200w nici cnd o zbura porku ....in rest imi place statia mai ales vumetrele modulele microfon si designul ....dezavantajele ei sunt: radiator mic, filtraj mic, [eu iam mai pus unu de 4700 pe ramura , ea are 2x 3300 uf p ramura] traful ar merge de 250 300 w dar la comanda ca are multe tensiuni de iesire....si ar mai fi cele 2 module de corectie : low, high, balance si volume care nu merg prea bine :nas: cand dau bass creste si volumul :rade:

componentele sunt aduse din china si sunt asamblate in carcase la ploiesti

astai siteul lor .... http://www.valmari93.ro/

Link spre comentariu
:nas: cand dau bass creste si volumul :rade:

Functionarea unui corector de ton este facuta prin accentuarea/dezaccentuarea nivelului de semnal (al volumului) la acea frecventa . Daca, de exemplu, un corector modifica timbrul sonor cu +/-15db la o anumita frecventa inseamna ca el amplifica/atenueaza acel semnal de 5,6ori , pozitia mediana insemnind amplificare 1.

Link spre comentariu

zal are perfecta dreptate:).... am egalizator de 2 x 7 band cu kituri de la conex si imi egalizeaza super bine :101 .....cand dau bas , ala e bas nu jucarie, dar la chinezeasca cand dau bas creste si volumu si se aude can butoi frecventa pt joase nui buna :bataie :sparge:

Link spre comentariu

si mie mi se pare buna statia .....nu zic ca nare bas cand invart de butonu de joase dar creste si volumul si se aude cam infundat trb schimbati niste condensatori atata tot asta e statia....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări