Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor,

Vizitator elena27

Postări Recomandate

Vizitator elena27

am nevoie de ajutor sa nu radeti sunt o necunoscatoare asa ca va rog , daca se poate cat mai urgent am cumparat un modulator fm "fara nume " si nu imi citeste de pe stick usb ?ce ar trebui sa fac (imi reda doar melodiile aflate in memoria lui la cumparare , adica in jur de 10 min)va rog daca se poate sa imi spuneti pas cu pas :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MATTRIXTHEFT

3

• ari_panterra

2

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

incearca sa introduci melodiile in stick intr-un alt format (mp3 audio).revin-o cu alte detali despre modulator :model,formate suportate,etc.succes!p.s.schimba titlul acela,ca nu te ineci :ciuda:

Link spre comentariu
Vizitator elena27

modulatorul este o "trompeta " cred , ALIEN , l-am primit cadou acum vreo jumatate de an mare lucru nu am ce detalii sa dau ca ambalajul l-am aruncat demult , iar singurul lucru care scrie pe el este 1GB in locul unde se introduce portul USB melodiile le pot copia in format winamp sau media player?P.S. era singurul mod in care puteam atrage atentia fiind de sex feminin nu ma baga nimeni in seama asa ca scuze

Link spre comentariu

daca e acesta: http://www.tomtop.com/product_1726.html ,ar trebui sa mearga cu orice format(mp3,wma).incearca sa-l ''gadili'' putin,poate nu face ceva contact,dar daca spui ca merg ascultate melodi din memoria lui ,iar de pe stick-ul tau nu,gandul ma duce la incompatibilitate intre stick si modulator(modulatorul cere maxim 1GB si tu poate ai mai mult pe stick).incearca cu mai putine melodii si nu in foldere.

-winamp si media player sunt playere care ''ruleaza'' fisierele de diferite tipuri(audio,mp3,wma,dvd,vcd,etc) in functie de codecurile pe care le au.incarca pe stick cateva melodi care sti sigur ca sunt in format mp3 sau wma si revin-o cu observatii.succes!

Link spre comentariu

Cand introduci stick-ul , modulatorul il vede ? Afiseaza ceva ? Esti sigura pe stick ? Orice fel de modulator FM trebuie sa vada formatul mp3 , este cel mai popular format din zilele noastre. Winamp-ul poate citi mai multe formate , MediaPlayer-ul la fel , trebuie sa te asiguri ca scrii in format mp3 pe stick , si ca acesta functioneaza.

Link spre comentariu

Nu stiu ce sa zic , dupa toate datele , este posibil sa fie o defectiune in modulator , ar trebui sa incerci totusi si cu alt stick - al vreunui prieten , se poate sa existe o incompatibilitate intre ele... Stick-ul este usor de verificat . Ceea ce scrii pe el din calculator trebuie sa si poata fi citit de catre calculator. Are led ? Se aprinde led-ul cind il introduci in modulator ?

Link spre comentariu
Vizitator elena27

de probat am probat cu toate vreo 3 buc si la nici unul nu s-a aprins ledul probabil ca are modulatorul vreo defectiune asa ca m-am gandit la cea ma simpla solutie ALTUL NOU :cry:

Link spre comentariu

Clar e defect ... Dar chiar daca iti trebuie repede , si iti iei unul nou , te sfatuiesc sa-l duci si pe acesta la un doctor , e posibil sa fie o defectiune minora , de regula pe la contacte mufa , sursa de alimentare , si atunci il recuperezi cu un pret rezonabil... Sorry... Se poate face , eu repar destul de des asa ceva... Cauta un meserias si vei vedea.

Link spre comentariu
Vizitator elena27

multumesc pentru sfaturi o sa incerc ambele variante , si dusul la meserias si o sa cumpar si altul depinde ce o sa-mi iasa mai intai in cale o seara frumoasa

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

nu cred ca o sa gasesti pe cineva sa ti-l repare, nici nu costa mult un asemenea aparat deci nu e rentabil sa te chinui cu reparatul. oricum e destul de greu de reparat daca problema nu e vreun contect imperfect pe undeva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări