gabi_lori Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 stiu ca am sa ma repet si imi cer scuze,m-am tot uitat pe forum dar nu am vazut ceva concret,ce vreau?o schema de amplif cu gu50,nu trebuie sa fie de putere mare,dar sa sune super bine si sa dea gu-ului o viata mai lunga,cu detalii despre traful de iesire,spire,diametru prim,sec,tole dimensiuni,in principiu o schema pe care cineva a facut-o si ii place cum suna si iar si,are toate detaliile despre ea.bine asta ca final sincer as vrea si ceva de intrare un mixer+preu+vumetru em84,tot asa ceva ce a-ti facut si v-a placut cum merge.va multumesc anticipat si va rog sa ma scuzati ca am deschis iar un subiect care s-a mai discutat,dar fiecare vrea ceva,fiecare cu visurile lui.multumesc anticipat.p.s.trafurile de iesire unde as putea sa le fac si cat m-ar costa si daca are cineva de vanzare socluri ptr gu50,am vazut ca nu prea mai se gasesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Uite aici viewtopic.php?f=28&t=21895 , la distanta de o pagina s-a discutat mult despre toate problemele tale. Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iunie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2009 da,am vazut dar discutiile erau de undeva din 2007 pana azi,una la mana...iar acolo toti si-au dat cu parerea s-au contrazis si pana la urma ce a iesit?ca eu nu am inteles.eu v-am rugat daca nu cer prea mult ptr cine are timp si ptr mine sa-mi dea si mie o shema pe care a facut-o si de care e multumit cum suna+detalii despre acel minunat traf de iesire la care chiar nu ma pricep sa-l calculez si nu am inteles la bobinaj cum e treaba cu intercalatul si cu intorsul trafului in timpul bobinarii.din nou va multumesc si astept pe cineva care se va milostivi si de mine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 da,am vazut dar discutiile erau de undeva din 2007 pana azi,una la mana...iar acolo toti si-au dat cu parerea s-au contrazis si pana la urma ce a iesit?ca eu nu am inteles.eu v-am rugat daca nu cer prea mult ptr cine are timp si ptr mine sa-mi dea si mie o shema pe care a facut-o si de care e multumit cum suna+detalii despre acel minunat traf de iesire la care chiar nu ma pricep sa-l calculez si nu am inteles la bobinaj cum e treaba cu intercalatul si cu intorsul trafului in timpul bobinarii.din nou va multumesc si astept pe cineva care se va milostivi si de mine.daca citeai cu atentie topicul, gaseai la pagina 16:http://www.elektroncso.hu/cikkek/gu50.php (e si traful si realizarea practica, etc) Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Uite aici viewtopic.php?f=28&t=21895 , la distanta de o pagina s-a discutat mult despre toate problemele tale.ca bine zicitopic inchis, discutiile se muta acolo! Link spre comentariu
Postări Recomandate