Vizitator cox Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Am o problema la AC, in sensul ca nu mai cupleaza compresorul. In fuga, un nene electrician a zis ca releul este bun, ramane ca sa verifice cablajul, dar el nu are timp si nici eu bani asa ca m-am hotarat sa aflu eu daca este cablu intrerupt sau mufa ce are contact imperfect.Intrebare: am un multimetru MAS830. Cum verific continuitatea cablajelor cu acesta, in sensul ca ce pozitie pe panoul multimetrului trebuie aleasa pentru masura si ce ar trebui sa-mi afiseze daca este cablul intrerupt si ce daca este ok.Nu stiu cum sa-l folosesc, pentru ca abia l-am primit si nu ma pricep foarte tare la electronica.Va multumesc. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Trebuie sa il setezi pe "buzzer", de regula are o mica pictograma care reprezinta un difuzor. Pentru proba atingi sondele si trebuie sa auzi un tiuit.Ca sa verifici continuitatea unui cablu/traseu circuit imprimat, conectezi sondele la extremitatile cablului si daca auzi un tiuit => cablul este continuu si nu are intreruperi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum