marian_valcea Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 as vrea sa stiu echivalenti tuturor tranzistorilor deoarece daca nu am unul il pot inlocui cu un echivalent intr-un montaj. Link spre comentariu
harman37arun Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 ceea ce cauti tu se numeste:Catalog de echivalente.Si poti gasi ca si carte propriu zisa sau ca CD.Volumul e destul de mare ca saa poata sa-ti dea cineva pe Forum.Cred ca cel mai bine e sa le cumperi e mai simplu si mai sigur.Da un anunt in bazar la cumparari si sigur vei gasi pe cineva dispus sa-ti faca un disc,Bafta. Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Atunci cind vrei sa inlocuiesti un tranzistor intri pe o foaie de catalog si ii citesti valorile Uec, Ic, Pd, eventual h21e si vei cauta unul care are aceleasi valori sau putin mai mari. Incearca si cu http://niqro.3x.ro/ unde e o prezentare suficienta pentru majoritatea aplicatiilor (in capitolul 6 - diverse). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum