marian_valcea Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Ma poate ajuta cineva cu scanarea carti ,,Agenda Electronistilor,,editia a-4-a sau sa imi puteti da un site dupa care sa o pot downloada aceasta carte.Va rog frumos careva ajutatima ca eu unul nu am gasit nimic.Ei bine eu vreau sa am cartea aceasta scrisa pe calculator sau daca nu sa am poze cu paginile acestei carti sau un site de unde sa o pot citi sau sa pot sa ma uit.Pentru ca am nevoie din ceva din aceasta carte. Link spre comentariu
harman37arun Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Nu cred ca a auzit cineva de ed 4 de editia a 2-a da o am si eu. Link spre comentariu
wood Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Eu am editia a II-a 1989 N.Dragulanescu.Daca vrei iti dau editia I-1983 si platesti doar taxele postale Link spre comentariu
marian_valcea Postat Iunie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2009 Am facut rost de editia a-4-a.Multumesc de oferta. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 poate pui si aici un link ca poate mai sunt doritori mc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum