mecaboy Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Salut.Am observat ca de ceva timp cand trec pelanga o casa de pe strada unde locuiesc,radioul masininii este bruiat,semnalul practic disparand.Precizez faptul ca asta se intampla pe orice frecventa.Sunt curios de ce este bruiat semnalul,ce aparatura ar putea avea in casa care sa bruieze semnalul si...oare de ce ar bruia semnalul cu buna stiinta?Acest fenomen isi face simtita prezenta si in momentul cand folosesc modulator RFStima Link spre comentariu
harman37arun Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 poate fi o statie radio care nu are ecranajele facute bine si radiaza si e normal cand treci prin dreptul ei s te bruieze ,poate fi chiar un post de radio pirat.Incearca atunci cand treci pe acolo sa opresti modulatorul tau si sa dai un scan la radio sa vezi ce este semnal de post radio sau numai bruiaj!!! Link spre comentariu
nichishoru Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 ce aparatura ar putea avea in casa care sa bruieze semnalul si...oare de ce ar bruia semnalul cu buna stiinta?Acest fenomen isi face simtita prezenta si in momentul cand folosesc modulator RFStimaNiste "baieti cu ochi albastrii" ? Link spre comentariu
mecaboy Postat Iunie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2009 Am sa incerc sa vad daca prind vre-un post radio.Cat despre baietii cu ochi albastrii...nu cred,in sensul ca in acea casa locuiesc rromi sau...cine stieAm mai intalnit acest "fenomen" de bruiaj si in centrul orasului pelanga o anumita cladire dar imi bruiaza semnalul de comunicare intre telecomanda alarmei si alarma.Alarma este cu pager si functioneaza pana la 100 m sau cam asa ceva.Este tare nasol sa stau vre-o 5 minute pelanga masina incercand sa dezactivez alarma .Acum in acea zona inchid masina cu cheia dar...se intampla sa mai uit acest lucru si o inchid din telecomandaVoi incerca sa vad daca este semnal radio sau doar bruiaj.Multumesc Link spre comentariu
nichishoru Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Am sa incerc sa vad daca prind vre-un post radio.Cat despre baietii cu ochi albastrii...nu cred,in sensul ca in acea casa locuiesc rromi.Voi incerca sa vad daca este semnal radio sau doar bruiaj.MultumescAtunci e un manelist pirat caz in care ar trebui sa-l auzi pe toata banda FM. Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Este foarte ciudat, daca spui ca se intampla pe orice frecventa pe care ai fi cu aparatul de radio. Poate avea un post de radio, dar nu ar putea emite intr-o plaja asa mare de frecvente Link spre comentariu
mecaboy Postat Iunie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2009 Este pe o plaja mare,deoarece imi bruiaza orice prost de radio.Zilele astea sunt la TM,am examen...cand ma voi intoarce am sa incerc sa vad daca prind vre-un post radio Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 eventual vezi si pe alte benzi(AM etc) Link spre comentariu
Vizitator dany_t Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 urmareste emisiunea fenomene stranii de la discovery channals de vineri ora 22 ! poate vei afla raspunsul Link spre comentariu
mecaboy Postat Iunie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2009 dany_t...te rog sa fi serios. Link spre comentariu
harman37arun Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Mecaboy suntem curiosi si noi (unii care am vb serios) ce ai gasit pana la urma,ce e sursa bruiajelor!!sper sa ne tii la curent??!!! Link spre comentariu
Eugenn Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Depinde de ce putere are emitatorul si daca e legal. Daca e ceva ilegal poate scoate cine stie cate armonice si alte componente...Langa orice emitator FM cu putere de peste 1kW sau chiar mai putin e posibil sa se auda pe mai multe frecvente. Semnalul e foarte puternic, apar intermodulatii in frontend, oricum atenuarea frecventei imagine nu e grozava la receptoarele "de consum". In cazul asta de vina e receptorul. Link spre comentariu
mecaboy Postat Iunie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2009 Va voi tine la curent,stati linistiti dar momentan nu sunt acasa.Eugenn inteleg ideea si multumesc pentru exmplicatie.Cat despre calitatea receptorului...eu zic ca este destul de mare fiind original al masinii si sincer net superior celor montate de mine si ascultate in alte masini,dar nici nu bag mana in foc ca ar fi capabil sa sa atenueze aceste frecvente.Va promit ca va voi anunta cand voi face "testul"Stima Link spre comentariu
mecaboy Postat Iunie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2009 Salut baieti.De ieri si pana acum am facut vre-o 6 "verificari"si...se pare ca a disparut bruiajul.Sincer sper sa fie de moment...chiar as vrea sa aflu ce se intampla.Zilele urmatoare voi urmarii daca reapare bruiajul O seara buna Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Salutare am o problema: cand imi merge calculatorul toate radiou-rile din casa, care merg pe AM sunt bruiate.Un coleg mi-a spus ca e din cauza sursei care e chinezarie si sa caut una mai calitativa.Intrebare aveti vreo idee sugestie de sursa care sa nu mai bruieze? Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum