Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme mouse pe USB

Vizitator GABYGABYYBAGYBAG

Postări Recomandate

mia dat un prieten un mouse care avea mufa de usb rupta..... el mia dat un cablu cu o mufa usb si mia spus sai lipesc firele pe placutta de la mouse pe placa scrie D C V Giar firele de la cablu sunt: rosu verde alb negruam pus rosu cu V negru cu G cele 2 leam inversat dar nu se misca sageata pe ecran si nici click nu merge poate sa fie ars integratu ?????va multumesc...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• harman37arun

4

• MihaiGSM

1

• nelu57

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

la mouse ai 4 fire +5v,masa si data si clock,vezi cu un aparat de masura care e 5v si masa ca alea sunt puse corect si schimba cele 2 clock si data intre ele daca nu merge poti sai spui adio la mouse.

Link spre comentariu

poi tinut + 5v pe + multimetru si masa am dato pe cele 3 fire am tensiune pe toate am un + si 3 de - leam inversat si degeaba mouseul e bulit sigur app asta la luat din tanr si a dat 3 lei p el :nebunrau: va multumesc

Link spre comentariu

... dak las mouseul in pace ledul lumineaza mai putin cand ating mouseul lumineaza intens

Dac? se manifest? cum zici aici...înseamn? c? ai nimerit polaritatea...adic? alimentarea corect? cu plus ?i minus...care sunt pe cei doi pini extremi...adic? 1 ?i 4.Acum nu ai dec?ât s? inversezi leg?turile între pinii din mijloc...2 ?i 3...?i dac? tot nu func?ioneaz?, are o problem? intern? mai grav?...?i trebuie schimbat...c? de reparat....la cât cost? acum nu se mai merit? s?-l repari...Baft? !PS...e?ti sigur ca nu ai ?i cablul întrerupt ?...de obicei se întrerupe mai des la ie?irea din el...mai rar la muf? !!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări