Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 mia dat un prieten un mouse care avea mufa de usb rupta..... el mia dat un cablu cu o mufa usb si mia spus sai lipesc firele pe placutta de la mouse pe placa scrie D C V Giar firele de la cablu sunt: rosu verde alb negruam pus rosu cu V negru cu G cele 2 leam inversat dar nu se misca sageata pe ecran si nici click nu merge poate sa fie ars integratu ?????va multumesc... Link spre comentariu
harman37arun Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 nu ai mentionat ledul se aprinde rosu?sau nu? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Si ce treaba are asta cu reparatiile gsm? Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 hmmm daka am postat gresit imi cer scuze...... ledul este rosu si ramane aprins continuu chiar daca misc mouseul Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 nimeni nimik ? am mai costat ceva dak las mouseul in pace ledul lumineaza mai putin cand ating mouseul lumineaza intens Link spre comentariu
harman37arun Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 la mouse ai 4 fire +5v,masa si data si clock,vezi cu un aparat de masura care e 5v si masa ca alea sunt puse corect si schimba cele 2 clock si data intre ele daca nu merge poti sai spui adio la mouse. Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 poi tinut + 5v pe + multimetru si masa am dato pe cele 3 fire am tensiune pe toate am un + si 3 de - leam inversat si degeaba mouseul e bulit sigur app asta la luat din tanr si a dat 3 lei p el va multumesc Link spre comentariu
harman37arun Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 cu multa placere,,,asta e viata in viata mai pierdem ...incerca sa mai rescuperezi ce sa mai poate din el...succes in meserie si numai bine. Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 nu fur nimik din el nu e al meu mia dat sai schimb cablu atata Link spre comentariu
harman37arun Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 domne fereste nu te invat eu sa faci asa ceva dar cred ca daca mai ia din targuri prietenul tau ceva si nu merge spunai sa faca asa Link spre comentariu
nelu57 Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 ... dak las mouseul in pace ledul lumineaza mai putin cand ating mouseul lumineaza intensDac? se manifest? cum zici aici...înseamn? c? ai nimerit polaritatea...adic? alimentarea corect? cu plus ?i minus...care sunt pe cei doi pini extremi...adic? 1 ?i 4.Acum nu ai dec?ât s? inversezi leg?turile între pinii din mijloc...2 ?i 3...?i dac? tot nu func?ioneaz?, are o problem? intern? mai grav?...?i trebuie schimbat...c? de reparat....la cât cost? acum nu se mai merit? s?-l repari...Baft? !PS...e?ti sigur ca nu ai ?i cablul întrerupt ?...de obicei se întrerupe mai des la ie?irea din el...mai rar la muf? !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum