MariusTehnik Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 buna ziua , apelez la ajutorul vostru deoarece am incredere mai mare in voi decat in alte forum-uri de genul :)problema se pune in felul urmator : vgreaus a amplific un subwoofer JBL (subwoofer Band Pass, incinta din MDF 3/4" difuzor GTO 1204, diametru 300 mm putere: 300 W RMS (1200W max) SPL (2.83V @ 1m) 93dB raspuns in frecventa 30Hz - 150Hz ) cu un aplificator (GTO 7001e GTO 7001e amplificator 1 canal (monobloc) putere: 425 W RMS x 1 la 4 ohmi 700 W RMS x 1 la 2 ohmi raport semnal / zgomot 107dBA (1 watt la 4 ohmi) Toate bune si frumoase pana aici , acest sistem era montat pe un audi A3 care era echipat cu casetofonul original din fabrica , atata stiu doar ca se auzea foarte tare fata de mp3-ul care e montat in momentul de fata pe masinaCe sa fie problema?imi spunea cineva sa amplific direct semnalul ieist de la mp3 Mp3-ul are o perece de RCA-uri dar degeaba ca tot se aude incet (ma refer la amplificator) Ce-mi reccomandati sa fac ? sa ma fii obisnuit eu cu puterea scoasa de casetofonul original? astept pareri Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 monoblocul trebuie sa aiba un potentiometru de volum,regleaza-l d-acolo Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 intradevar are e reglat aproape pe maxim , daca il pun pe maxim apar distorsiuni Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 vezi ca e posibil ca mp3-ul sa aiba niste reglaje separate pentru iesirile alea RCA, joaca'te putin pe la reglaje si vezi daca iti iese Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum