Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

se poate reprograma un joc electronic de buzunar ?

Vizitator romica1

Postări Recomandate

Vizitator romica1

Am rugamintea daca stie cineva, se poate reprograma un joc electronic de sah ? Am desfacut dispozitivul si are pe placuta cipul (ca o picatura de smoala ) de la care pleaca 24 de trasee in partea de sus a afisajului si alte 24 in partea de jos, apoi pentru tastele de comanda trasee A0...A7, unul spre un condensator si altul spre - si mai sun traseele de alimentare si difuzor. Mentionez ca este cel de la ? vanel.com.ro/view-JOC+ELECTRONIC+DE+BUZUNAR++SAH+5~7878.html - ? si ma gandeam ca poate fi transformat ca ? http://www.reinerziegler.de/index.html ?

Va multumesc si astept pareri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

sub picatura aia nu prea stii ce serie de cip se afla si putin probabil sa aflii si nu se compara jocurile de pe reinerziegler.de cu sahul ala de buzunar. sa zicem ca aflii ce cip este, gasesti foaia de catalog cu toate info. necesare si ca are pini de programare in exterior dar tot trebuie sa te pricepi la programarea microcontrolerului.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

neam?ul a modificat un gameboy, pentru care mai ?i g?se?ti am?nunte pe net despre schem? soft, etc, dar ?ahul pe care-l ai... e chinez?rie clonat?, ?i evident "protejat?" ca s? nu fie tra?i g?lbiorii de urechi pentru piraterie!! :rade: dac? vrei neap?rat s?-l modifici, va trebui s?-?i ba?i singur capul... noi nu putem ghici ce s? faci, pentru c? sunt cam slabe ?anse s? avem exact acela?i joc ca ?i tine...btw, chestia cu transformarea unui gameboy în osciloscop n-a inventat-o el, circul? schema pe net de pe vremea BBS-urilor ?i a Gopher-ului... adic? de prin 87-88 încoace!!

Link spre comentariu

preturile le osciloscoape portabile au scazut in ultima vreme. nu stiu cat sunt de bune ce am vazut eu. :da asa ca nu se merita sa iti tocesti nervii cateva luni de zile si sa ai un osciloscop care oricum nu se compara cu nimic din comert.sau iti cumperi un laptuc la 150 Ron + o interfata (diy sau comerciala) si astfel obtii sigur ceva - nu doar nervi.apropo de GameBoy, pe la noi nu sunt chiar ieftine joacele astea- am vazut intre 70 si 400 rom. la 500 de Ron iti cumperi osciloscop portabil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări