Vizitator hothead Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Salut.Am un atestat ce are ca tema cronometrul. Am nevoie de o schema electronica pentru un cronometru simplu si usor de realizat.Va multumesc in avans. Link spre comentariu
vsurducan Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Salut.Am un atestat ce are ca tema cronometrul. Am nevoie de o schema electronica pentru un cronometru simplu si usor de realizat.Va multumesc in avans.Voi pe 29 va dati licenta sau pe 15 ? Hai ca deja mi-am facut o idee:- studentii incep sa-si bata capul cu maxim o saptamana inainte de sustinere(cei mai seriosi incep cu doua, exceptiile cu trei saptamanim cei care au inceput in mai sunt genii, au deja cablajul proiectat si portiuni de cod care se zbat in bucle infinite)- cu doua zile inainte de sustinere n-au scris inca nimic (habar nu au cum se redacteaza o lucrare de disertatie, atestat, diploma sau cum vrei sa-i zici) si toata demonstratia practica e compusa din matze intinse pe masa (pe la camin, prin camera). Nu merge nimic, in cazul cel mai bun nu iese fum si sta aprins un LED- cu 6 ore inainte de sustinere isi scriu slide-urile, ultimele se scriu pe coridor inainte de a intra la sustinere- profesorii ca sa scape de bataie de cap cu o noua sesiune in loc sa mearga la mare, ii trec pe toti in vrac...Si guvernul da o ordonanta de urgenta ca sa poata fi angajati cu totii fara "experienta in domeniu" ca sa nu fie discriminati...Si acuma raspunsul: asemanarea intre un ceas electronic si un cronometru este izbitoare, sunt mii de scheme pe internet de cronometre si ceasuri electronice. Problema este ca nu stim ce inseamna "simplu" pentru tine, poate ne explici. multumesc,http://pici.3x.ro/ceas.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum