Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau si eu o schema cu finali 2sb817 si 2sd1047

Vizitator cata31boss

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mely17

2

• zal

1

• Alex90

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Poti folosi ori ce schema de amplificator cu bipolari la care sa nu depaseasca tensiunea de alimentare +-/60VCC! Atentie ca la o tensiune de alimentare de +-/55VCC nu va rezista o pereche de finali, iti trebe 2 perechii cel putin! Scheme poti gasi aici: viewtopic.php?f=5&t=20181

Link spre comentariu

Alege orice schem? cu tensiunea de alimentare de maxim +/-40V ptr o singur? pereche de trz sau +/-50V ptr 2 perechi de trz pe etaj final.

Eu sînt mai precaut, au numai 100W disipa?i.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Poti folosi ori ce schema de amplificator cu bipolari la care sa nu depaseasca tensiunea de alimentare +-/60VCC! Atentie ca la o tensiune de alimentare de +-/55VCC nu va rezista o pereche de finali, iti trebe 2 perechii cel putin! Scheme poti gasi aici: viewtopic.php?f=5&t=20181

2sb817 are Uce 140V,Ic 12A,P60w rezista si se comporta bine la o tensiune de +/-60vdoua perechi se pun pentru a rezista la un curent mai mare deci o putere mai mare si o disipatie termica pe masuranu are nici o treaba pusul in paralel cu tensiune de alimentare,atita timp cit tranzistorul functioneaza pina la 140v,ai o marja de siguranta de 20v plus tensiunea care cade pe rezistentele din emitor plus tensiunea care o avem intre colectorul si emitorul tranzistoruluieste cam la limita dar va functiona cu +/- 60vo zi buna!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări