Administratori Badman Postat Octombrie 2, 2009 Administratori Partajează Postat Octombrie 2, 2009 esti tare ca ai facut asta dar te-ai uitat despre ce se discuta in acest subievt ? Link spre comentariu
visinica Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 scuzeam uitat sa mentionez ca urmeaza constructiaamu incep la elprogramarea o fost mai dificila restu e usor Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 intrebare: se poate folosii direct cablu adaptor usb to parallel ? Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Nu se pot folosi acele cabluri care se gasesc in comert de la usb la la paralel. Ele sunt numai pentru imprimante si atat.Am si eu o intrebare pentru cunoscatori.Am un laptop cu port expres card. Daca cumpar un adaptor(nu stiu de care? firma, etc...) expres card la lpt voi putea sa comand cu mach3 electronica la cnc? Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Aduc in discutie o schema pentru izolarea galvanica a portului paralel(lucru care ma preocupa de mult timp). Am gasit schemele pe un site rusesc. Vreau sa stiu si eu parerea voastara si sa ma lumineze si pe mine cinea care este principul de functionare a convertorului DC-DC AM1D-0505. Atasat sunt 2 fisiere ce pot fi deschise cu Sprint-Layout5 si sPlan 7.0(sunt versiuni demo free). Si acesta este linkul: http://robozone.su/2009/03/18/interfejs ... a-lpt.html Cine poate sa faca acest cablaj sunt si eu interesat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum