Vizitator dzuby2005 Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 salut am gasit acesta interfata usb-paralel pt freze cnc.totodata si softul inclus.. lista de piese 1 * 25pin socket 1 * 18F4550 Chip 1 * 40 pin Dip Socket. 1 * USB Socket 1 * 20mhz Xtal (the Pic internally clocks this upto 48mhz) 2 * 22pf ceramics 1 * 4k7 resistor 1 * 1k resistor 1 * LED 1 * 0.1uf ceramic decoupling cap. 1 * 0.1uf electrolytic capacitor 1 * 22uf electrolytic capacitor 1 * little tactile push switch for resetting Pic, not really needed. And a PCB about 75mm * 75MM cicuitul, programul pt pic,etc nu sunt gandite sau inventate de mine ele sunt luate de pe un alt forum. rugaminte poate cineva sa imi faca si mie circuitul imprimat(contra cost bineinteles)? dati un PM sau un mail pe adresa [email protected] Link spre comentariu
Vizitator dzuby2005 Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Am terminat de facut interfata si merge perfect!!!multumesc celor care m-au ajutat!! am uitat sa precizez ca aceasta interfata este special conceputa pentru freze CNC!!si functioneaza doar controllerele cu step si dir Link spre comentariu
Nucleu Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Salut! interfata a functionat fara probleme din prima incercare...? ai o schema de programator pentru 18F4550 ? Link spre comentariu
Vizitator dzuby2005 Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 din nefericire nu am....am folosit pt programarea pic-ului o placa de dezvoltare velleman...care cinstit e cam scumpa...exista pe net scheme de programator pt pic18f4550 dar cinstit nu am avut chef sa stau sa vad aia merge aia nu merge etc..si am preferat as merg la sigur..plus de asta placa asta de dezvoltare poate fi folosita la multe chestii nu doar la programarea pic-ului Link spre comentariu
SirRoger Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 PicKit2 clona. http://www.mcuhobby.com/articles.php?article_id=7 In partea stanga la sectiunea downloads gasesti documantatia completa. Este super montajul, il folosesc de ceva timp si merge super! Link spre comentariu
Vizitator dzuby2005 Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 l-ai folosit pe un cnc? daca da: cum merge? ce fel de comanda folosesti(step,dir)?si cel mai important ce pic folosesti? Link spre comentariu
Vizitator dzuby2005 Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 am uitat..o lista de piese ar fi destul de utila..eu n-am gasit nimic scris prin fisierele de pe pagina..poate am omis eu.. Link spre comentariu
Nucleu Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 am ceva problema cu downloadul...cred ca nu ma descurc eu prea bine...nu atasaza cineva aici documentatia cu PicKit ??? sau ii acelasi lucru cu ce am gasit aici http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1 Link spre comentariu
SirRoger Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 am ceva problema cu downloadul...cred ca nu ma descurc eu prea bine...nu atasaza cineva aici documentatia cu PicKit ??? :freaza:sau ii acelasi lucru cu ce am gasit aici http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1Nu este acelasi lucru. Am atasat o arhiva.... Link spre comentariu
znecula Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Am terminat de facut interfata si merge perfect!!!multumesc celor care m-au ajutat!! am uitat sa precizez ca aceasta interfata este special conceputa pentru freze CNC!!si functioneaza doar controllerele cu step si dirNu esti dispus sa-mi faci si mie o interfata?Daca da, care ar fi pretul?Stima. Link spre comentariu
Vizitator dzuby2005 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 ti-as face dar din nefericire am plecat din tara si nu cred ca o sa ma intorc prea curand...tot ce pot sa fac pt tine este sa te indrum pt realizarea ei..sau sa te trimit la pers care m-au ajutat si pe mine cu diverse probleme.. Link spre comentariu
znecula Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Ok.Spune-mi te rog care e persoana care te-a ajutat.Poate am norocul sa ma ajute si pe mine. Stima. Link spre comentariu
Vizitator suny Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Salut.Spune-mi te rog domnule dzuby2005 cum vede calculatorul interfata?Ca pe un port paralel clasic, ca pe un port paralel virtual sau altfel?Ce adresa are?Ce soft cnc folosesti? si cum ai configurat portul in cazul in care este virtual?La mine in device manager imi vede ceva de genul USB Serial Port COM3I-ti multumesc. Link spre comentariu
visinica Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 buna baietieu personal am reusit sa programez cu programatoru de la adelaidaam pus in slotu cu 40 pini16F877 care e compatibil pin cu pin cu 18F4550si numai cu softu winpic800 am reusit sa programez 2 cipuri a scris binesi verificarea o fost ok inca o mica precizare la programu winpic800 trebuie facuta o setare inseting trebuie pus multiplicare cu 5 pt oscilatoratitsper sa va ajute Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum