xti000 Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Salutare!As vrea sa fac si eu o adaptare (daca e posibil, bineinteles) la o masina cu HeadUnit-ul RNS500 (Blaupunkt) pentru a putea adapta un MP3 Player astfel incat sa nu mai depind de magazia de CD-uri.Intre scaunele din fata, sub cotiera, este un suport special in care se poate conecta un telefon NOKIA 6020 (vezi atasament). Cablul care conecteaza acest suport de HU are 5 fire, din pacate nu as putea sa spun si cu care pini ai telefonului corespunde fiecare fir. S-ar putea face o adaptare/schimbre ca sa "agat" un MP3 la acest terminal?Multumesc! Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 pai suportul dintre scaune este destinat unui telefon, deci are rolul de car kit pentru telefon. Pentru a conecta "ceva" la HU-ul masinii ar trebui sa studiezi ce mufe are acesta in spate. Cea ce iti trebuie tie este o intrare auxiliara "aux". Link spre comentariu
xti000 Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Mda, asta stiu si eu, ideea e ca as putea sa renunt la acel carkit si cu cele 5 fire sa incerc magaria de care spuneam in primul post. HU-ul are si intrare auxiliara in menu, dar din ce am mai citit pe net, trebuie un adaptor "Xnustiucum"care costa oarece bani. Link spre comentariu
xti000 Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Pana la urma, am dat jos Head Unitul, si am conectat un cablu cu mufa jack 3.5 la mufa AUX din spate. Merge brici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum