Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MP3 to RNS500 via NOKIA 6020 INPUT

xti000

Postări Recomandate

Salutare!As vrea sa fac si eu o adaptare (daca e posibil, bineinteles) la o masina cu HeadUnit-ul RNS500 (Blaupunkt) pentru a putea adapta un MP3 Player astfel incat sa nu mai depind de magazia de CD-uri.Intre scaunele din fata, sub cotiera, este un suport special in care se poate conecta un telefon NOKIA 6020 (vezi atasament). Cablul care conecteaza acest suport de HU are 5 fire, din pacate nu as putea sa spun si cu care pini ai telefonului corespunde fiecare fir. S-ar putea face o adaptare/schimbre ca sa "agat" un MP3 la acest terminal?Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xti000

3

• ionut20

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pai suportul dintre scaune este destinat unui telefon, deci are rolul de car kit pentru telefon. Pentru a conecta "ceva" la HU-ul masinii ar trebui sa studiezi ce mufe are acesta in spate. Cea ce iti trebuie tie este o intrare auxiliara "aux".

Link spre comentariu

Mda, asta stiu si eu, ideea e ca as putea sa renunt la acel carkit si cu cele 5 fire sa incerc magaria de care spuneam in primul post. HU-ul are si intrare auxiliara in menu, dar din ce am mai citit pe net, trebuie un adaptor "Xnustiucum"care costa oarece bani.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări