Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telefunken T530WK

cristirhq

Postări Recomandate

Buna ziua,Stie cineva ceva despre acest aparat? Pe capacul spate scrie TELEFUNKEN 5A. Il am de ceva timp-cam 8 ani-( de la un amic de hobby, amabil) si ma gindesc ca in viitorul apropiat sa incep sa lucrez putin la el. Lipsesc tuburile, cineva a incercat sa resocleze cu 9 pini, precum si ceva cabluri. Schema?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristirhq

7

• nicolae57

3

• feri.visky

2

Vizitator viobio

Buna ziua,Stie cineva ceva despre acest aparat? Pe capacul spate scrie TELEFUNKEN 5A. Il am de ceva timp-cam 8 ani-( de la un amic de hobby, amabil) si ma gindesc ca in viitorul apropiat sa incep sa lucrez putin la el. Lipsesc tuburile, cineva a incercat sa resocleze cu 9 pini, precum si ceva cabluri. Schema?

ce lampi foloseste?nu este fabricat in Germania,posibil sa fie fabticat in UNGARIA ,ITALIApot trimite o schema dupa care sa te inspiriposteaza poze cu aparatul,interior,spate fata
Link spre comentariu

Buna ziua Viobio,Foloseste ca tuburi AK2, AF7, AB2, AL4, AZ1; (4 volti la filament). As pune si poze dar n-am facut-o niciodata si nu stiu cum se procedeaza. Sint sigur ca nu e fabricat in Germania si din pacate nu cunosc istoria acestui aparat.

Link spre comentariu

Nicolae57 multumesc pentru schema si precizari. Ce ma bucura e ca proprietarii au avut totusi grija de el, iar cel ce-a intervenit asupra lui n-a facut prea multe modificari.

Link spre comentariu

Nicolae57 multumesc pentru schema si precizari. Ce ma bucura e ca proprietarii au avut totusi grija de el, iar cel ce-a intervenit asupra lui n-a facut prea multe modificari.

Asteptam fotografii!
Link spre comentariu

Ok, domnule Fery, multumesc pentru postere, o sa incerc sa dezlipesc eticheta. Domnule Nicolae57, fotografiile le-am facut, dar sint de proasta calitate si au si multi MB, nu le pot atasa.

Link spre comentariu

Ok, domnule Fery, multumesc pentru postere, o sa incerc sa dezlipesc eticheta. Domnule Nicolae57, fotografiile le-am facut, dar sint de proasta calitate si au si multi MB, nu le pot atasa.

Daca le puneti intr-o arhiva puteti sa le postati fara probleme.
Link spre comentariu

Ar fi interesant sa vezi ce scrie sub eticheta A5... la al meu nu am putut sa-o dezlipesc....

Domnule Fery, nici la mine nu se poate dezlipi eticheta; adeziv de calitate. Partea urita e ca tuburile sint rarissime, piese de muzeu.
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Ar fi interesant sa vezi ce scrie sub eticheta A5... la al meu nu am putut sa-o dezlipesc....

Domnule Fery, nici la mine nu se poate dezlipi eticheta; adeziv de calitate. Partea urita e ca tuburile sint rarissime, piese de muzeu.
nu chiar,aceste tuburi se mai gasesc(au pret destul de prohibitiv)
Link spre comentariu

nu chiar,aceste tuburi se mai gasesc(au pret destul de prohibitiv)Da, intr-adevar, deja am un AZ1 si din ce stiu ar trebui sa detin si AF7, dar pe moment nu le gasesc. AK-2 si AL-4 inca nu le am, sper sa le achizitionez pina la finalul lucrarii. Pina atunci am insa de terminat un Hallicrafters, care comparativ cu un radio de muzica pare o uzina.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări