fane Postat Mai 8, 2005 Partajează Postat Mai 8, 2005 :roll: Sursa cu probleme. Am verificat toate piesele si sint bune.tv-ul pormeste in st-by dar tensiunile sint mici fata de cele din schema , iar cinddau on ,sursa pleaca cu tensiune mica res.90 v in loc de 115v . Am verifc.si pe sarcina artificiala tot la fel.nu mai stiu ce sai fac . A mai ramas sa inlocuesc MC 44604P dar nu stiu de unde sa il iau? am luat 2 buc din P. NEAMT si surpriza sint moarte. cu ic vechi am alim.ci 14v cu cele noi 0,8v. Ce sfat imi dati? VA MULTUMESC. Link spre comentariu
Vizitator shonny Postat Mai 9, 2005 Partajează Postat Mai 9, 2005 Scimba condesatorri in special ala mare de filtraj. Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 9, 2005 Partajează Postat Mai 9, 2005 mai ales cel de pe 300 de volti ( masoara ) ar fi culmea sa inlocuiesti MC-ul pentru acest defect Link spre comentariu
fane Postat Mai 10, 2005 Autor Partajează Postat Mai 10, 2005 am schimbat cond. din partea primara si la fel.in secundar numai cel de pe +b ceilalti iam masurat cu ESR si dau binenu stiu ce sai mai fac? Link spre comentariu
Vizitator shonny Postat Mai 11, 2005 Partajează Postat Mai 11, 2005 Ai schimbat cond. de 220mf sau 150mf/400v sau cit ai tu acolo . Daca da atunci trebuie sa separi defectul si sa incerci sa deconectezi fiecare consumator cu o rezistenta de sarcina sa vezi ce se intimpla. Nu ai spus daca tens. de 90v este si reglabila sau doar fixa. Link spre comentariu
fane Postat Mai 12, 2005 Autor Partajează Postat Mai 12, 2005 am verifikat de la inceput sursa decuplind toti consumatorii si am pus pe +B sarcina un bec de 60 w. Reglajul lui +B este fix si se face detul de ciudat prin optocuplor comadat din secudar printrun tyristor si o dz reglabila tip TL431 iar in loc de semireg. e pus un strap. Asa este si in schema.as inlocui toata sursa cu una de la STOICA tip universal dar nu stiu cum osai fac st-by care in off e 0V si in ON e 4V. Link spre comentariu
Vizitator shonny Postat Mai 12, 2005 Partajează Postat Mai 12, 2005 Ciudat un defect tipic de condesatori uscati mai departe nu stiu ce sa-ti spun daca sa vedea sursa as putea sa-ti spun mai multe.Bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum