jonutzu Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Salut.Am un scuter care i s-a bulit semnalizatorul.Are 2 pini...l-am desfacut si surpriza...avea un rezistor prajit..Fiind semnalizator de 12 v,i-am inlocuit rezistenta prajita cu una de 6,8 kohmi.Mentionez ca pe rezistenta veche nici nu se puteau citi culorile...Restul pieselor le-am verificat,si am vazut ca functioneaza.Acum vreau sa aud o parere de la voi...daca este bine ceea ce am facut! Sa schimb rezistorul cu unul mai mare/mic? astept pareri...sau daca se poate o schema pt unul nou.Multumesc. Link spre comentariu
lucione_cip Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 da si tu mai multe detali poate te pot ajuta cu ceva Link spre comentariu
jonutzu Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 ce detalii?Intrebati-ma..Are un condensator de 220 uF/10V ,un "tranzistor" (cred ca este ..are 3 picioruse) VN5 808 9935 si daca nu ma insel cred ca este un condensator ceramin de 100nk63. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 pai schema pare sa fie foarte simpla,incearca s-o desenezi pe hartie,ca tu ai montajul in fata Link spre comentariu
jonutzu Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Asa.Si pieslee le gasesc la magazin gen dioda?:-? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum