mely17 Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Am primit o pereche de difuzoare de la o cunostinta, problema este ca nu stiu nici ce marca is nici ce putere au, doar impedanta de 8Ohmi! Recunoaste cineva acest difuzor? http://img80.imageshack.us/img80/1548/dsc08442.jpg http://img230.imageshack.us/img230/8782/dsc08443.jpg http://img181.imageshack.us/img181/6206/dsc08445.jpg http://img80.imageshack.us/img80/9886/dsc08446.jpg Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Sunt ceva difuzoare recuperate din ceva TV sau radio, nu imi dau seama exact. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 nu sunt cam mari pt tv sau radio(par sa fie de 8'')?din poze reiese ca articulatia membranei a fost schimbata(reparata),dar membrana pare sa fie ''old school'' de calitate.fa-le o proba si vezi cam ce frecvente agreaza.succes! Link spre comentariu
mely17 Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Difuzoarele sunt de 10" si nu au fost scoase din televizor! Acuma is intr-o incinta inchisa de 60L(facute la nimereala) si nu is multumit de cum suna! Adica nu are bas mai de loc numa in unele locuri ale camerei de exemplu cand is intins in pat suna foarte bine dar cand ma ridic din pat nu se mai simte basu deloc! Din motivul asta am apelat la voi, cu speranta ca cineva va recunoaste aceste difuzoare si imi va putea recomanda un volumul potrivit la difuzoare sau cel mai bine ar fi parametri acestuia dar nu am mari sperante sa aiba cineva parametri,Multumesc,O seara placuta, Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 E posibil ca volumul incintei sa nu fie de vina, problema pare sa vina de la acustica camerei. Link spre comentariu
mely17 Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Nu stiu ce sa cred ca si in alta camera mai mare tot asa este! In bloc in casa tot la fel de slab se aude basu cand stau in picioare, mentionez ca boxele sunt puse pe jos, Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 nu e cam mult 60 litri pt astfel de difuzoare,si sealed?!fa-le o proba pe o incinta mai mica,tot inchisa si vezi cum se comporta(40-50litri) Link spre comentariu
mely17 Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Am sa incerc sa vad cum suna, pana atunci mai astept sugestiO seara placuta, Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Poti proba acest lucru cu incinta care o ai deja, umple din volum cu vata minerala si vezi daca apar diferente. Link spre comentariu
mely17 Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Daca pun cateve carti in incinta sa mai scada volumul incitei are ceva? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 nu are nimic,merge,doar sa nu fie de tarot Link spre comentariu
kmykze Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 pe ele nu e scris nici un cod? nimic nimic? uitete pe sasiu pe undeva... Link spre comentariu
mely17 Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Pe magnet se vede ca o fost scris candva ceva dar nu pot sa il citesc nici cu lupa! Ma apuc sa experimentez, Link spre comentariu
mely17 Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Am experimentat, nu am ajuns la concluzi concrete, mai exact: Am pus carti in incinta care au scazut volumul cu vreo 10-15L si deja boxa nu mai suna la fel! Suna de parca era un pic infundata, simteam vibratiile dar bas deloc am inceput sa mai tot scot din carti dar cel mai bine sun fara carti ! Oare nu ii trebe bass reflex la acest difuzor sau alt tip de incinte? Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 ! Oare nu ii trebe bass reflex la acest difuzor sau alt tip de incinte? Probeaza si asta in aceeasi incinta, acoperind cu fanta cu burete bagat presat. Iar apoi iar joaca-te iar cu volumul incintei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum