mecomanv Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Iata ,am un wobler ,l-am primt ,si nu stiu la ce se foloseste ,si cum se lucreaza cu el ...nu stiu nici macar principial....Sper sa nu radeti de mine ,ca nu am fregventat prea des nici macar clasele primare ,si inplus de asta ,m-am nascut si locuiesc undeva pe coclaurile transilvaniei,unde nu prea vezi picior de ..."om".Si chiar porcaria asta de net ,nu o am decat de un an de zile...;asa ca poate ma ajutati un pic ...teortetic ....,sa mai inteleg cate ceva despre acest aparat. Iata incerc sa pun si o poza daca o sa mearga....Am ramas mirat cand am vazut ce calitate au mufele ...,si restul constructiei ,care se pare ca a fost facuta pe vremea cand se mai facea ceva ....calitae ,in sensul ca poti da cu el de pamant ... Am vazut ca s-a mai scris pe forum despre acest aparat...Cu respect, va multumesc! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Radioamatorii î?i pot da am?nunte despre vobulator. Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Pina afli mai multe informatii despre aparat incearca sa fii mai blind cu el S-ar putea sa fie cineva care sa aibe nevoie de el si sa stie la ce foloseste...Daca ai un radioamator mai priceput prin zona o sa-ti spuna el ce si cum. Link spre comentariu
mecomanv Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Nu cunosc vre-un radioamator ,:(...... Vobuloscopul este de origine ruseasca :X1-50. Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Ofera-l spre vinzare pe forum la "bazar" Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Functioneaza? Daca vrei sa-l dai, fa-i un pret. M-ar interesa. Link spre comentariu
mecomanv Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 am vazut ca maufele care se afla in cutie ,inca erau impachetate in hartia de fabrica ,nu au fost desfacute ...eu le-am desfacut si m-am uitat la ele ,si pe urma imediat am venit la porcaria asta de calculator sa scriu pe forum:))))))))Daca functioneaza? nu stiu !,..trebuie sa incerc ,daca va fi cineva care sa-mi furnizeze ceva instructiuni ,cum sa-l incerc .... asa ca nu mai stati pe ganduri!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum