Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce chestie mai e si asta?!?!

mecomanv

Postări Recomandate

Iata ,am un wobler ,l-am primt ,si nu stiu la ce se foloseste ,si cum se lucreaza cu el ...nu stiu nici macar principial....Sper sa nu radeti de mine ,ca nu am fregventat prea des nici macar clasele primare ,si inplus de asta ,m-am nascut si locuiesc undeva pe coclaurile transilvaniei,unde nu prea vezi picior de ..."om".Si chiar porcaria asta de net ,nu o am decat de un an de zile...;asa ca poate ma ajutati un pic ...teortetic ....,sa mai inteleg cate ceva despre acest aparat. Iata incerc sa pun si o poza daca o sa mearga....Am ramas mirat cand am vazut ce calitate au mufele ...,si restul constructiei ,care se pare ca a fost facuta pe vremea cand se mai facea ceva ....calitae ,in sensul ca poti da cu el de pamant ... Am vazut ca s-a mai scris pe forum despre acest aparat...Cu respect, va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mecomanv

3

• remus68

2

• yo9hrb

1

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pina afli mai multe informatii despre aparat incearca sa fii mai blind cu el :sparge: S-ar putea sa fie cineva care sa aibe nevoie de el si sa stie la ce foloseste...Daca ai un radioamator mai priceput prin zona o sa-ti spuna el ce si cum.

Link spre comentariu

am vazut ca maufele care se afla in cutie ,inca erau impachetate in hartia de fabrica ,nu au fost desfacute ...eu le-am desfacut si m-am uitat la ele ,si pe urma imediat am venit la porcaria asta de calculator sa scriu pe forum:))))))))Daca functioneaza? nu stiu !,..trebuie sa incerc ,daca va fi cineva care sa-mi furnizeze ceva instructiuni ,cum sa-l incerc ....:nas: asa ca nu mai stati pe ganduri!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări