Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Material fonoabsorbant incapere 300 m patrati

technomate

Postări Recomandate

Salut !Ma poate indruma careva catre un magazin sau ceva de genul cu material fonoabsorbant pentru incaperi cu suprafata de acoperit de aproximativ 300 m patrati ?Vad ca primul post mi s a sters fara sa fiu atentionat sau intrebat ..Va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

2

• Bogdi16

1

• technomate

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Eu l-am sters din greseala, am vrut sa il mut la bazar.Cand vezi mesaju asta am sa mut postul la Bazar.PS: Am eu burete fonoabsorbant. Cat doresti?

Link spre comentariu

as recomanda vata minerala tare de densitate cat mai mare si grosime de 10mm, daca e prea groasa e buna si de 5.O acoperi cu ceva husa densa sau cu minet ca sa nu inhalezi particulele ce se desprind din ea. Solutia mai buna de atat nu gasesti.Daca e pentru tratamentul acustic al camerei poti pune burete doar in punctele cheie, sa bata boxele direct pe el. Buretele nu prea prinde decat de la frecvente medii-inalte in sus. Ca sa cobori absortia si la 200-300Hz trebuie vata minerala groasa si densa. Sub aceasta frecventa trebuie facute o groaza de smecherii f costisitoare si ce ocupa volum.

Link spre comentariu
as recomanda vata minerala tare de densitate cat mai mare si grosime de 10mm, daca e prea groasa e buna si de 5.

Sharky, i-mi cer scuze, dar cred ca e vorba de centimetri si nu de milimetri la grosime. Asa cred... :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări