technomate Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Salut !Ma poate indruma careva catre un magazin sau ceva de genul cu material fonoabsorbant pentru incaperi cu suprafata de acoperit de aproximativ 300 m patrati ?Vad ca primul post mi s a sters fara sa fiu atentionat sau intrebat ..Va multumesc ! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Eu l-am sters din greseala, am vrut sa il mut la bazar.Cand vezi mesaju asta am sa mut postul la Bazar.PS: Am eu burete fonoabsorbant. Cat doresti? Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 as recomanda vata minerala tare de densitate cat mai mare si grosime de 10mm, daca e prea groasa e buna si de 5.O acoperi cu ceva husa densa sau cu minet ca sa nu inhalezi particulele ce se desprind din ea. Solutia mai buna de atat nu gasesti.Daca e pentru tratamentul acustic al camerei poti pune burete doar in punctele cheie, sa bata boxele direct pe el. Buretele nu prea prinde decat de la frecvente medii-inalte in sus. Ca sa cobori absortia si la 200-300Hz trebuie vata minerala groasa si densa. Sub aceasta frecventa trebuie facute o groaza de smecherii f costisitoare si ce ocupa volum. Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 as recomanda vata minerala tare de densitate cat mai mare si grosime de 10mm, daca e prea groasa e buna si de 5.Sharky, i-mi cer scuze, dar cred ca e vorba de centimetri si nu de milimetri la grosime. Asa cred... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum