ionescu liviu Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Salut!Cum lucreaza un sub auto in casa? Probabil ca asa cum imi imaginez, nu? Ma refer mai ales la un 12". Dar e ok daca este pus la un T.amp ta1050, pe un canal? Se "pupa" bine? Mi-au venit iar idei din astea nebune .PS Eu consider ca am postat unde trebuie ca doar e vorba despre o boxa ce va fi pusa in casa, chiar daca e auto. Link spre comentariu
nelu57 Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Probabil c? nu va da acela?i randament......mai bine zis acea?i impresie acustic? ca atunci când este închis într-o incint? mic? ( portbagaj )R?mâne s? ne zici tu...cum se aude ! Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iunie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2009 Doar nu o sta cuminte daca ii dau asa putere . Eu ma gandeam sa renunt la subul de Logitech z5500, deci nu are cum sa se auda mai slab ca acesta, de logitech, nu se poate, ar fi ireal... Abia mai in vara voi face ceva, sunt destul de convins sa o fac. . Link spre comentariu
Vizitator piciu3 Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 nu se va auzi niciodata cat Logitech z5500 dapoi mai tare suna bine tare sistemul ala ,ce e naspa la el - satelitii mi se par prea mici (asta e parerea mea) fiecare cu gusturile sale Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 nu se va auzi niciodata cat Logitech z5500 dapoi mai tare suna bine tare sistemul ala ,ce e naspa la el - satelitii mi se par prea mici (asta e parerea mea) fiecare cu gusturile sale z5500 e o pcnitoare, care cost exagerat pt performantele sale ( chiar si pt alea care le are pe hartie) Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iunie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2009 z5500 e o pcnitoare, care cost exagerat pt performantele sale ( chiar si pt alea care le are pe hartie)Am observat, satelitii au zburat deja (vanduti). Nu ii mai suportam . Si dupa cum spuneam, ma bate gabdul rau sa renunt si la sub, adica ce a mai ramas... As renunta ca sunt in avantaj ca am ceva amplificator cu stk, am T.ampul si mixer, ce rost mai are s ail tin cand ii poate lua locul un sub auto care ar fi mai potent si am si putere pt el? Ca sa nu mai zic ca vor urma si clasicii hp 15w . Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 nu iti recomand hp15 pt subwoofermergi pe ceva auto Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Da, pardon, nu m-am exprimat corect, cu hp15 voi face fullrangeuri cu compuri.Ma gandeam la un Magnat Edition B30:subwoofer de tip sealed cu difuzor de 30cm putere: 250W RMS (800W max) raspuns in frecventa: 25-250 Hz SPL: 91 dB impedanta 4 ohmi greutate: 11kg dimensiuni: 430 x 390 x 355/ 265 mmCeva mai performant nu prea am nevoie, ar fi absurd ca nu prea il pot da tare prea mult :cry: . Are un SPL bunicel, e dragut la aspect, compact, e in incinta inchisa si sunt curios cum se aude, poate un bas mai de...calitate? Costa 280 de lei. Si nu va avea o viata grea deloc caci nu va canta mult la volum mare si chiar daca il dau tare pus pe t.amp ta1050 nu voi da semnal maxim ca banuiesc ca il apuca dracii si deci va fi scutit de distorsiuni. Deci daca subul e facut cu ceva simt de raspundere nu vor fi probleme. Am auzit ca-s bunicele suburile astea la pretul lor.L-a ascultat cineva?Am apelat la o incinta facuta de fabrica pt ca tin destul de mult la finisaj si e draguta incinta de la subul asta, daca ma hotaresc sa ii fac eu o incinta o sa iau xpress 12 tot magnat si ii fac eu incinta. Link spre comentariu
anton Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 pai si nu-ti ajunge hp-15w in casa? in colt face ravagii un fullrange de ala, daca vrei bass fa ceva de 18 inchi ;) Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Mai intai voi face incintele cu hp 15w si voi vinde logitechul, apoi voi vedea daca mai vreau si sub. Ma voi orienta la fata locului . Link spre comentariu
Light_man Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 man...daca e 12" si nervos face fata si un sub auto..testat pe propria piele .....sub de 48 L BR cu Hifonics Brutus B12D4 si un tapco j2500 in punte pe dif (danke nooby) si veciunu de la 1 a avut un atac de cord ... asa repede a urcat la mine la et3 ca ii alearga patu . Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Iunie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2009 Daca eu sunt destul de multumit de subul de la Logitech z-5500 de ce nu as fi si de un sub auto de 12"? Subul de la 5500 e de 10" si nici amplificarea lui nu e cea mai buna, eu as avea putere pt un sub de 12 cacalau, si e de 12, deci nu are cum sa nu ma multumesca . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum