Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CCS in cazul tuburilor (ccs=constant current source)

blue

Postări Recomandate

Mai desteptule(pt depanatorul) variatia tensiuni in anod se produce numai intre masa (0 Volti si plus alimentare)tensiunea din anod in acest caz are numai polaritati pozitive in raport cu masa, numai dincolo de condensatorul de iesire apare tensiune alternativa acesta din urma condensatorul de iesire izolind componenta continua, spui timpenii non stop !!!!! imi pare bine pt ca astfel confirmi calificativele pe care ti le dau !!!!! Cred ca ar fi cazul sa te opresti cu cit expui mai mult demonstrezi mai mult ce e in capul tau ?!.Mai am putin si ma tavalesc pe jos de ris !!!.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 168
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Depanatoru

64

• blue

19

• mișa

5

• zal

3

Top autori în acest subiect

Tu esti unul dintre oamenii de cea mai slaba calitate de pe forum , tot ceea ce spui ( cand e corect ) nu e pentru a ajuta pe altii ci pentru "a te da mare" . Esti un om de nimic . Cand nu ai argumente insulti , atata te duce capul . De fapt nici romaneste nu stii prea bine , "fregventa" si alte greseli gramaticale demonstreaza cu cine avem de a face . Cam asta e parerea mea despre tine .

Link spre comentariu

Esti offtopic! nu mai ai argumente tehnice ,fizice ,matematice, ceva ecuatii , pseudo-teorii?Ti sau terminat bateriile,mergem la bodega ti le incarci acolo !.In seara asta ai batut recordul la timpenii spuse pe ora !.Eu am expus numai la subiect !vad ca deja la tine sa produs un scurtcircuit neuronal si ai trecut in alta zona !.

Link spre comentariu

Tu nu ai calculat inca nimic in afara de legea lui Ohm in curent continuu , restul aberatii ... asa ca mai scuteste-ma . Doar nu vrei sa fac cu tine scoala daca tu nu stii !

Link spre comentariu

Dupa ce ca spui numai aberatii la minut iti permiti sa faci analiza mea !, fao pe a ta vezi unde te situezi ?.TI_AM MAI SPUS SA MA SLABESTI CU LEGEA LUI OHM !(vad ca numai de atit poti face vorbire)Ti_o poti rezerva in intregime! nu ma pasioneaza chestiunea !Nu este necesar sa expun folosind calcule diferentiale,integrale si alte ecuatii cu care sa plictisesc lumea,Sint hotarit sa explic orice la modul cel mai simplu cu putinta si pe intelesul tuturor,nu am pretentia sa tin colocvii stiintifice pe teme simple .tu nu poti pricepe lucruri elementare si faci confuzii cu duiumu,habar nu ai !.Spunemi te rog ce post al meu a fost gresit,incorect,neargumentat si nefolositor,etc ?.Pune si tu ceva legat de subiectul asta daca poti ! in afara de prostii si fabulatii a la depanatorul !eu am pus.

Link spre comentariu

Nu e pacat ca doi oameni pregatiti sa se certe? Hai sa facem impreuna cel mai bun amplificator pe lampi care s-a vazut vreodata. Ce parere aveti? Daca sunteti de acord, deschid un topic: Amplif Trasnet cheteo2

Link spre comentariu

misa citeste te rog tot ce a scris dea lungul subiectului,si mai stam de vorba !grija lui principala afost sa se contrazica cu mine folosind argumente puerile si fara forma(cunostinte)scopul a fost sa isi arate muschi in domeniu ! pe care din pacate nu ii are,nam nimic personal cu el !dar m_am saturat de aberatiile pe care le produce!(debiteaza) si de atacurile prostesti din care se vede(deduce) nivelul pe care il detine !(in domeniu).

Link spre comentariu

Mah , tu mai scrii multe prostii ? Si normal ca te contrazic daca aberezi , doar nu o sa te felicit . Cred ca ti-am explicat clar ( mai mult in cuvinte dar si cateva calcule ) cum functioneaza . In plus mai este si desenul care arata clar cum circula curentul . De la tine ce am auzit ? - legea lui Ohm si in rest o gramada de prostii scrise agramat si fara nici un inteles .

Link spre comentariu

Hai sa facem un test sa cerem opinia celor de pe forum in legatura cu acest subiect ?!Si sa analizeze dumnealor in legatura cu expunerile fiecaruia la subiect, sa vedem cum stau lucrurile ? Cine poate sa faca orice analiza referitoare la subiect de o parte sau de alta a celor spuse de noi doi(valderama si depanatorul) sa o faca ! din punctul meu de vedere nu este nici o suparare ! . PS.Ce doresti sa facem concret misa ?"Vreti sa facem ce am propus? Depanatoru, Valderama si eu"

Link spre comentariu

Ce pot sa zic, mi-ar place sa proiectam impreuna un super amplificator cu lampi. Daca nu se poate....E o hotarire de-a mea sa fac un amplif bun pe lampi. Am sa il fac cu sau fara voi. Era doar o propunere. Nu am nevoie de parerea nimanui, cu atit mai mult nu am nevoie de un vot de pe forum. Cei de pe forum nu au decit sa se bucure ca intentionez sa fac un proiect public. Sa fie clar. Si incep sa ma supar.Serpens Albus

Link spre comentariu

Pentru cine vrea un test , se da circuitul imaginar , e diferit de cel despre care era discutia , la ala trecem mai tarziu ( scuze dar e desenat in paint ) , unde E1- sursa de tensiune continua 300V , E2 - sursa de tensiune alternativa 10V , I1 - sursa de curent constant 50mA . Intrebare - Care e valoarea curentului debitat de sursa de tensiune alternativa E2 ?

Link spre comentariu

Facem teste in afara subiectului ??????!!!!!!!! Deschide un topic nou !(pentru un subiect nou !) sa vedem cine participa ?!Deocamdata subiectul acestui topic e altul !.

Link spre comentariu

Subiectul e ca tu nu stii sa calculezi un circuit de curent alternativ , si mai ai tupeul sa ma faci in toate felurile . Dar lasa ca te invat eu .

Link spre comentariu

Unde ai vazut tu curent alternativ ?????(poate pe filament stiu si eu ?) parca era vorba de curent constant ! ce curent alternativ ai prin anod ???? sau generatorul de curent constant ?????? Hai mai modifica un pic poate i_ti mai vine si alte idei nastrujnice !!!!!!.

Ma intreb daca detii toate facultatile men..le !?N_am ce sa invatat de la tine ma baiete !, se vede ce stii !.Decit galgara ! Trebuie sa te mai nasti o data ca sa ma poti invata ceva !. vezi si tu pe aici cine stie: http://tet.pub.ro/mat/an3/cia_lab/lucrarea_2.pdf sau http://tet.pub.ro/mat/an3/cia_lab/lucrarea_1.pdf

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări