Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CCS in cazul tuburilor (ccs=constant current source)

blue

Postări Recomandate

Ma io te mai intreb inca o data curent continu mai circula sau nu prin montajul ala in regim dinamic ?!(Ce face ma se decupleaza de la sursa ?)Si daca mai circula cine il regleaza sa fie constant ?!Ce ma dispare componenta curent continiu din emitor sau alt undeva ?Ma ori esti prost or nu vrei sa recunosti ! alege si tu o varianta !.Ce face ma in regim dinamic rezistenta aia din emitor numai are potential la bornele ei ?.Ce ma in regim dinamic devine perpetuum-mobile ?!.Cum sa varieze ma lent cine tine curentul constant ?! lampa ?!cine ma ?!.DE ce incerci sa te contrezi cu mine daca esti tractorist ?!.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 168
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Depanatoru

64

• blue

19

• mișa

5

• zal

3

Top autori în acest subiect

La mintea cocosului ca circula , si isi suprapun efectele dar se calculeaza diferit . Tu chiar nu te-ai prins cum e cu zenerul ? In curent continuu are R = 1k5 sau cat vrea muschiul nostru dar in alternativ R=0

Link spre comentariu

Pai daca circula cum se mentine ma curentul constant in regim dinamic cine ma compenseaza variatia Ri lampa sarcina pe iesire ce vrei tu ?! CINE ?!.Cred ca ar fi cazul sa iti ceri scuze ti_am mai spuso si la alt timp ! ca sa mai putem discuta nu de alta ! mai provocat in fel si chip ! si sint dispus sa uit tot !.Eu personal dupa ce sa pronuntat kosmin227 te lasasem in pace am intervenit la prostia spusa de blue si iar ai tabarit pe mine !.ca de.... vroiai meci !?.meci ai vrut,meci ai !.

Link spre comentariu

Ce scuze mah , tu habar nu ai , la cate prostii ai spus de-a lungul discutiei ar trebui sa-mi dai de baut toata viata ta :ras:Era sa spun o prostie , sursa de curent in regim dinamic nu compenseaza nimic , curentul alternativ nu circula prin ea , se inchide prin lampa si sarcina .

Link spre comentariu

Curentul alternativ astfel se inchide numai prin lampa si sarcina .

Citeaza !!! unde te_am contrazis la afirmatia de mai sus ?.Citeaza o prostie ?.Ceva circula prin el in regim dinamic ?
Link spre comentariu

Pai ti-am desenat de mult cum circula curentul , nu crezi ca esti cam nesimtit ? Poate tu ma inveti pe mine nu eu pe tine !Daca esti de acord cu mine ma bucur ca ai inteles , acum hai , la culcare ca e tarziu !

Link spre comentariu

NESIMTIT ESTI TU MA ?! PRIN SURSA CC circula ma in regim dinamic curentul constant si isi variaza non stop rezistenta interna din pct de vedere al curentului continu !.pe toata durata regimului dinamic.Ce sa invat de la tine ma ?! tu nu stii sa citesti o schema, marea majoritate ti se par gresite ! trebuie sa te atentioneze unu altu cei acolo uitate ce caricaturi de schite faci !

Link spre comentariu

Rezistenta dinamica e infinita , nu variaza nici o iota . Ti-am spus de "n" ori ca in curent alternativ nu se poate calcula ca in regim static care variaza punct cu punct .

Link spre comentariu

Am vorbit eu de curent alternativ pina acum ??????(citeaza !)Am vorbit de regim dinamic dar tu nu vrei sa intelegi !.Ma regimu dinamic nu tine numai de lampa si curentul alternativ ca sa stii si tu ?!.Ma lampa aia se alimenteaza si in regim dinamic cu sarcini sarcinile alea parcurg si ele un circuit ca sa mentina densitatea de sarcini constanta se mai intimpla si alte lucruri

Link spre comentariu

Tot de "n" ori ti-am raspuns ca in cazul amplificatorului regim dinamic inseamna ca amplifica semnal alternativ .Ne invartim deja in cerc , sunt curios cat o mai ti asa .

Link spre comentariu

Si daca amplifica semnal alternativ nu mai trece curent prin generator,trece numai ca acest curent trebuie mentinut la o valoare constanta si in regim dinamic !VEZI BINE CA NU AM SCRIS CURENT ALTERNATIV !!!(ca de altfel nicaieri pina acum)CONSTANT FARA VARIATII de nici un fel.

MAI spun inca o data Ri generator variaza atita timp cit ne aflam intr_un regim dinamic din pct de vedere a curentului continu si se opreste sa varieze Ri generator numai in regim static !!!!!!!!!!!!!!!! uite am mai adaugat ceva.Ca sa vezi cind Ri generator e variabila si cind NU e variabila.

Rezistenta dinamica e infinita , nu variaza nici o iota .

Ri gen.,Variaza ma din punct de vedere al CC. este infinita numai pt CA.

Ma ca sa intelegi mai bine ce trebuie sa faca o rezistenta daca aplicam la bornele ei dinamic tensiune variabila ca sa ramina curentul care circula prin ea constant, sa varieze ma si ea in raport cu tensiunea pt a tine acel curent constant,creste tensiunea la bornele ei ,trebuie sa creasca automat si rezistenta pt a ramine curentul constant si invers scade tens la bornele ei scade ma si rezistenta pt a ramine curentul constant

Link spre comentariu

Spui o gramada de prostii , cum variaza Ri dinamic a generatorului de curent cand e infinit ? Tu chiar scrii fara sa gandesti ? Ai reusit sa faci un amestec din toti termenii , dinamic , static , alternativ , nealternativ , continuu , de nu se mai intelege absolut nimic .

Link spre comentariu

Ma Ri este infinit din punct de vedere al CA nu si petru CC, Ce ma in regim dinamic din colector si pina la + alimentare nu mai am tensiune si curent(constant) in regim dinamic ? ,am ma baiatule numai ca aceasta tensiune din colector pina la +alimentare este in modul Ua-Uak(Ua= tensiune de alimentare Uak=tensiune anod-catod) la orice moment pe care il doresti adica in regim dinamic am variatie de tensiune pe generator,daca am variatie de tensiune pe generator trebuie sa isi modifice Ri pt a putea tine curentul constant in ritmul variatiei de tensiune.Deci in regim dinamic din pct de vedere al cc Ri gen se modifica permanent pt a tine curentul, ai inteles ma ?.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări