Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eminence V-MAX 600

BF37

Postări Recomandate

Am achizitionat de curand 2 difuzoare Eminence V-MAX 600 , si a-si avea 2 cutii pt ele ,dar neavand parametrii T/S nu prea pot sa-mi dau seama ce am de modificat la boxe.... L-am intrebat si pe Gogu si nu prea mi-o aratat mare lucru , doar poze . :limb: Daca a mai avut cineva si a masurat parametrii , il rog sa-i faca publici

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BF37

3

• Sharky

2

• Bogdi16

1

Top autori în acest subiect

Am mai gasit ceva pe net despre el , nu e mult dar sper sa ajute la ceva...

"? Eminence V-max 600 110,-- EUR

mittelweich, 18.9er Magnet, 92dB/W, fs:54.0Hz, Qts:0.43, Vas:22.0l, 600 W Mus. Power/4 Ohm, 7.1kg !!, beschichtete Membran, Gummisicke, stabilster Druckgußkorb mit vergoldeten Druckklemmen, geringste mech. Verluste

der stärkste 25cm-Bass, den ich je in der Hand hatte : trotz Auslegung mit schwerer Membran für kleinste Volumen noch hohen Wirkungsgrad, dank straffer Aufhängung Druck ohne gleich anzuschlagen, ideal in nur 30 l Bassreflex (-3dB bei 45 Hz) "

Of topic -

Pai daca si Eminence sant petarde ......., atunci mai bine i-mi luam Fu Thai , ca e tot pe acolo :limb:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am vb cu cei de la Eminence , si mi-au dat ei parametrii difuzorului :da ..... 05-RE OHMS 3.27 06-LE MH .68 07-QM 9.93 08-QE .630 09-QT .600 10-XMAX MM 4.60 11-BL TM 7.65 12-EFF % .60 13-FS HZ 41.8314-MMS GMS 43.1615-CMS mm/N .335416-RMS NS/M 1.142517-VAS LTRS 54.3618-SD SCM 339.6719-EBP 65.920-SPL dB 89.8Deci , daca vreodata ve-ti avea nevoie de parametrii pt difuzoarele din titlu , le gasiti aici.Numai bine !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări