BF37 Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Caut un datasheet pt SVI 3205B , ca nu gasesc pe Gogu... Eventual daca are cineva de vanzare asa ceva la un pret rezonabil , dati-mi un MP Link spre comentariu
zal Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Vezi c? nu-l po?i folosi ca pe un amplif obi?nuit, el are amplificare x1, ampliful propriu-zis e cel din fa?a lui, cu AN7062 ?i etajul final din RSNxxx, dar acela separat nu are putere, merge numai pe c??ti. Link spre comentariu
BF37 Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Da am observat din schema , oricum mersi de observatie , am sa-i transmit si colegului care a solicitat schema ( in caz ca nu stia ) Nu mi-a zis din ce amplif, anume, face parte integratul , doar ca e dintr-un Technics . Link spre comentariu
BF37 Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Am vorbit cu colegul meu si se pare ca in receiverul SA GX230D este folosit altfel ( nu am vazut aparatul ) cel putin asa zice el......... Nu ai cumva schema acestui receiver? Am incercat cu GOGU dar tot ce am gasit e pe bani si nici datasheet la SVi nu am gasit Link spre comentariu
zal Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 La SVI n-ai s? g?se?ti echivalent. Schema nu o am, dar e suficient s? te ui?i la ea ca s? vezi cum e folosit. Link spre comentariu
BF37 Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Am vazut azi receiverul Technics si are pe iesirile din SVI cate un trz. p si n . Una din iesiri e problema , pinul 3 s-a topit si probabil mai are ceva defect inauntru...( a functionat 7 ani cu 2 perechi de unitra 110 ) Link spre comentariu
zal Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Uite o schem? asem?n?toare, în care ampliful de atac e realizat tot cu AN7062, dar urmat de un final mic cu trz, care atac? un c.i final de putere. Principiul e identic, difer? SVI-urile. Ce ?i se pare c? e ie?ire, e totodat? intrare tip master-slave (nu am alt? compara?ie). Link spre comentariu
BF37 Postat Iunie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2009 Ok , sa vad daca am inteles ...................pinul 3 si 22 sant intrari de semnal preamplificat , ce vin din " Voltage control amp." + "AA class amp. " , semnalul e amplificat in "brige network" si iese pe pinii 5 si 20 .Sper ca e corecta interpretarea , daca nu astept corectura. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Cam a?a, vezi c? SVI-ul din ultima schem? e altul, dar se folose?te aceea?i schem? de principiu, cu alte terminale ?i alt amplif mic de atac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum