Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru de boxa pasiv

mely17

Postări Recomandate

Salutari!Vreau sa imi fac 2 filtre de boxa pasive pe 3 cai! Impedantele difuzoarelor sunt TW:8ohmi MID: 4ohmi BAS:8 ohmi! As dori niste scheme din care sa se gaseasca condensatoarele (nu cu valori de genu 37uF sau 1,5uF). Un calculator de bobine miar prinde bine (daca se poate ceva pe romana)Va multumesc,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mely17

2

• djlove

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Calculator pentru bobine aici: http://www.diyaudioandvideo.com/Calculator/Inductor/

Condensatorii de genul spus de tine se fac prin punerea in paralel a 2 sau mai multe bucati, astfel incat capacitatea echivalenta sa fie cea potrivita.

Cat despre schema, este mai complicat mai ales daca nu ai niste grafice ale difuzoarelor cu raspunsul acestora in frecventa. Daca vrei sa faci ceva relativ, macar spune ce frecvente de taiere vrei sa ai si ce SPL are fiecare difuzor in parte .

Link spre comentariu

Mersi djlove pentru ajutor dar se pare ca nu se merita sa fac un filtru fara sa stiu cateva lucruri despre difuzoare pe care le am ( stiu numa inpedanta, in rest nimic)Se poate sterge tot ce e aici si imi cer scuze ca am postat fara sa ma documentez mai bine,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări