Vizitator m3_catalin Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Cum arata o celula de adunare cu 4 full adders si 5 biti ? am cautat pe wikipedia si am gasit cu 4 full adders si N-bit dar nu prea inteleg cum ar trebui legate intrarile de la toate FAuri, adica 5 biti ar insemna sa am a+b+c+d+e asta presupunand ca restul intrarilor FAurilor le las pe 0 ? Sau pot pune 3 sumatoare elementare de cate 1 bit iar al patrulea de 2 biti ? sa scriu la ultimul x3-4 si y3-4 iar la celelalte x2,y2; x1,y1; x0,y0 ? Link spre comentariu
vsurducan Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Cum arata o celula de adunare cu 4 full adders si 5 biti ? am cautat pe wikipedia si am gasit cu 4 full adders si N-bit dar nu prea inteleg cum ar trebui legate intrarile de la toate FAuri, adica 5 biti ar insemna sa am a+b+c+d+e asta presupunand ca restul intrarilor FAurilor le las pe 0 ? Sau pot pune 3 sumatoare elementare de cate 1 bit iar al patrulea de 2 biti ? sa scriu la ultimul x3-4 si y3-4 iar la celelalte x2,y2; x1,y1; x0,y0 ? Full adder inseamna ca face o adunare. 5 biti inseamna ca numerele care se aduna au lungimea de 5 biti. Un full adder de cinci biti fie contine 5 celule de adunare fara transport, fie contine 4 celule de adunare si o celula suplimentara de transport atunci cand adunarea a doua numere de 4 biti genereaza un rezultat de 5 biti. Creanga ti-o furat pupaza din tei... Link spre comentariu
Vizitator m3_catalin Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 stiu ce e ala full adder dar pe mine ma intereseaza sa fac o celula, in care sa inseries 4 full adders, care sa fie de 5 biti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum