Vizitator andrei_miria Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 va salut. am primit cadou de curand 2 boxe, dar tot ce stiu despre ele este ca fiecare are o impedanta de 8 ohmi. am aflat cu ajutorul aparatului de masura, iar diametrul difuzorului este de aproximativ 35 cm. pe spatele magnetului m-am uitat, dar nu scrie absolut nimic...sunt probabil "made in china". dar totusi, cati W are fiecare? cum pot afla? multumesc... foto... http://img7.imageshack.us/img7/3191/hpim0105.jpg Link spre comentariu
Vizitator andrei_miria Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 nu stie nimeni cum pot afla? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 CHinezisme cu piezzo. Ai grija cu puterea sa nu exagerezi, dar in principiu daca suna bine nu prea ar trebuii sa ai probleme cu ele. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 CHinezisme cu piezzo. Ai grija cu puterea sa nu exagerezi, dar in principiu daca suna bine nu prea ar trebuii sa ai probleme cu ele.exact Link spre comentariu
Vizitator andrei_miria Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 multumesc pentru raspuns dar cu aproximatie cati W are? 100 macar? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 din cate date ai oferit despre ele pana acum,se poate doar ghicii.''rajnitele'' asemanatoare (diametru,aspect,fabricatie)suporta putin peste 100w,cocluzia o tragi singur. Link spre comentariu
Vizitator andrei_miria Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 multumesc pentru ajutor. numai bine :wav: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum