Vizitator inalbi5m Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 Ce sugerati pt un sunet cat de cat intr-o masina (intre SAL si MNC).Astept pareri si sugestii,daca a folosit cineva vreunul dintre cele doua si ce impresie i-au lasat. Link spre comentariu
LUCI Postat Mai 8, 2005 Partajează Postat Mai 8, 2005 Eu am folosit sal multe modele si pt bani lor fac ceva dar in masina nu prea merg pt subwoofer deoarece nu au fregventa prea joasa iar cele care au nu sunt sensibile. Link spre comentariu
ReLLaXX Postat Mai 10, 2005 Partajează Postat Mai 10, 2005 Ambele sunt firme unguresti, cumparatoare de marfa OEM de prin China &Co. Diferenta e ca SAL vinde de zeci de ori mai mult decat MNC la ei acasa. Si MNC au o promovare mai buna pe la noi (degeaba) :lol: . Incearca Directed Audio la bani de SAL si MNC. Vorbim deja de alta mancare de peste, alta calitate si alte multele. :wink: Link spre comentariu
Vizitator inalbi5m Postat Iunie 4, 2005 Partajează Postat Iunie 4, 2005 Ar fi mai bune Directed Audio?Ceva detalii despre Directed Audio. Link spre comentariu
Vizitator zolee Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 intra putin pe http://www.directed.com si te convingi ! Directed Audio este marca cu care lucreaza si cei de la West Coast Coustoms ! in cluj am facut deja cateva montaje cu directed si extreme si suna impecabil. Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 de unde se pot cumpara de la noi ? Link spre comentariu
Vizitator zolee Postat Iunie 10, 2005 Partajează Postat Iunie 10, 2005 putem sa ti le trimitem noi prin curierat rapid din cluj!!daca te intereseaza poti sa dai un mail pe "[email protected]" Link spre comentariu
SORAN Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 Intamplator tata a fost la fabrica de difuzoare SAL in Ungaria, deci nu se aduc din China si nici nu se pot compara cu chestiile care vin din China&Co la bani putini. SAL face si difuzoare profesionale pt. sonorizari insa nu prea sunt cunoscute la noi. Eu am woofer SAL de masina gama aia Rally si suna superior unui difuzor JBL de aceleasi dimensiuni. Suna mult mai bine pana la o anumita putere insa JBl suporta mai multi wati ;) Link spre comentariu
Vizitator m_mayday Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 in cluj au si magazin de desfacere undeva astia sau nu? pot sa vad si eu cam ce marfa au?eu sunt in cj la faculta si ar fi ceva sa trec p la ei sa vad ce marfa au Link spre comentariu
BLK Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 ma asta e situl din romania cred: http://www.directedaudio.ro/ nu e reclama, in curand as vrea sa cumpar si eu 2 ovale de spate, si mai incolo si pe fata. Link spre comentariu
C0B Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Da si pe mine m-ar interesa 2 ovale pt plansheta din spate dacia!50Wrms! ce recomadari aveti?buget 2.5 mils lei vechi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum