Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAL sau MNC

Vizitator inalbi5m

Postări Recomandate

Vizitator inalbi5m

Ce sugerati pt un sunet cat de cat intr-o masina (intre SAL si MNC).Astept pareri si sugestii,daca a folosit cineva vreunul dintre cele doua si ce impresie i-au lasat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BLK

1

• ReLLaXX

1

• SORAN

1

• LUCI

1

Top autori în acest subiect

Eu am folosit sal multe modele si pt bani lor fac ceva dar in masina nu prea merg pt subwoofer deoarece nu au fregventa prea joasa iar cele care au nu sunt sensibile.

Link spre comentariu

Ambele sunt firme unguresti, cumparatoare de marfa OEM de prin China &Co. Diferenta e ca SAL vinde de zeci de ori mai mult decat MNC la ei acasa. Si MNC au o promovare mai buna pe la noi (degeaba) :lol: . Incearca Directed Audio la bani de SAL si MNC. Vorbim deja de alta mancare de peste, alta calitate si alte multele. :wink:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Intamplator tata a fost la fabrica de difuzoare SAL in Ungaria, deci nu se aduc din China si nici nu se pot compara cu chestiile care vin din China&Co la bani putini. SAL face si difuzoare profesionale pt. sonorizari insa nu prea sunt cunoscute la noi. Eu am woofer SAL de masina gama aia Rally si suna superior unui difuzor JBL de aceleasi dimensiuni. Suna mult mai bine pana la o anumita putere insa JBl suporta mai multi wati ;)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări