Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Relee de protectie digitale

Vizitator ssangel

Postări Recomandate

Vizitator ssangel

Ma intereseaza daca cineva de pe aici a parametrizat relee de protectie digitale de la Siemens, ABB, AREVA, ZIV, pentru celule de IT, MT, JT din statii/posturi de transformare. Cat costa de parametrizat un astfel de releu?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vsurducan

1

• 1 lună mai târziu...
Vizitator pinochio

De controlere de consum vorbesti?Energie reactiva sau ce?Relee nu inteleg.Sunt prost.Luminatima.

Ma intereseaza daca cineva de pe aici a parametrizat relee de protectie digitale de la Siemens, ABB, AREVA, ZIV, pentru celule de IT, MT, JT din statii/posturi de transformare. Cat costa de parametrizat un astfel de releu?

Link spre comentariu
Vizitator mihaiti

Banuiesc ca este vorba despre relee ce monitorizeaza consumul, succesiunea fazelor, simetria acestora etc. Am instalat cateva in instalatiile mele, reglajul consta de obicei in stabilirea pargurilor de protectie si conctarea iesirilor digitale sau analogice la PLC.Costul parametrizarii si a instalarii e undeva la jumatate din valoarea echipamentului.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator iopenet

Pentru ssangelParametrizarea este destul de scumpa si de obicei o face cel care o monteaza, cu specificatile beneficiarului. Dar si beneficiarul o poate face cu softul protectiei care de obicei este in cutie. Conteaza si cat de comlexa este protectia, dar si cine o produce caci sunt tare diferite si la unele muncesti mai mult pentru aceasi functie. Daca vreti detalii mai multe va pot pune in legatura cu cineva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări