Mircea Bartic Postat Iunie 30, 2005 Partajează Postat Iunie 30, 2005 valoarea data de mine este cea declarata de P-audio (nu calculata) Link spre comentariu
caudiodesign Postat Iunie 30, 2005 Partajează Postat Iunie 30, 2005 Parametrii corecti sunt cei de pe site-ul P.Audio (IMF HP-15W) ???.Vara trecuta am vazut pe difuzoare.ro un HP-15 fara logo pe dustcap.Are parametrii diferiti? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 30, 2005 Partajează Postat Iunie 30, 2005 SPL:95 dBFS:36 HzX-max : 3.2 mmQTS:0.47VAS: 211,4 lRe :6.1 OhmQes : 0.58Bl: 14.22 Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iunie 30, 2005 Partajează Postat Iunie 30, 2005 ba da se hotaraste cineva ce parametri are difuzoru asta !in legatura cu fr ! cine zice ca este deajus ca o boxa sa coboare pina in 45 hz eu cred ca glumeste ! majoritatea filmelor dvd au fr sub 30 hz , si sint foarte multe melodii care nu au farmec daca nu se aud fr sub 40 hz ! in legatura cu difurile hp15w cine le ia sa fie sigur ca rezista fara probleme la 200 w in orce fr ! Link spre comentariu
kai Postat Iulie 1, 2005 Partajează Postat Iulie 1, 2005 Ce intelegi tu prin 'fr'? Ce fel de muzica asculti? Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 1, 2005 Partajează Postat Iulie 1, 2005 eu cred ca in orce tip de muzica se regasesc fr sub 45 hz numai ca in unele tipuri este mai putin necesara reproducerea acestor fr !eu de exemplu am o problema cu boxele mele ! la fr de 40 hz am un spl mai mare decit in fr superioare sau inferioare si deci imi diminueaza perceptia celorlalte fr ! boxele reproduc si fr de 27 hz dar fiind la un spl mult mai mic in melodii v-a fi insesizabila aceasta fr , si deci nu conteaza asa mult cit poate reproduce ci la ce spl reproduce fr ! apropo pina sa izolez cu spuma poliuretanica incinta dintre difuzoarele izobarice boxele nu reproduceau fr sub 40 hz . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum