Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

P.Audio HP-15W

LUCI

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

21

• kappa_ii

20

• Sharky

12

• LUCI

7

Top autori în acest subiect

Vizitator dreadboy

.:: offtopic ::. HP-12W merge in incinta pe doua cai cu driver PA-D26S?intrebare adresata lui nexus!ps: pana strang io bani de boxe poate aduce shi HP-12W; daca nu! HP-15W

Link spre comentariu

1. driverul acela este in realitate capsula cu care sunt dotate si PHT 408, 411,doar ca lipseste goarna iar sistemul de prindere este prin infiletare. eu zic sa treci direct pe PHT 408, 411 etc.2. avem un difuzor echivalent cu HP-12W in oferta, se numeste E12-100S.3. acesta, impreuna cu un PHT411 sau 408 poate dota o incinta fulllrange foarte ieftina si buna :wink:

Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy

am o intrebare daca la un difuzor sa zicem HP15W dau jos piesa polara si dublez magnetul restul ramanand lafel ce se poate intampla in rau si in bine...

Link spre comentariu

Eu spun sa nu faci experimente de genul acesta deoarece aceste difuzoare au fost proiectate si gandite pt a functiona cu structura pe care o au ele din fabrica. Degeaba maresti magnetul daca bobina si sistemul mobil ramane acelasi. Parerea mea este ca prin modificari de genul asta nu se obtine nici un rezultat pozitiv.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator DJ_tymy

pt gustul meu este ok la 35W cat am dat pana in prezent in el vreau sa zic ca vibreaza tot in camera are un bass "tunet" in viitor o sa il fac activ si am sa il misc cu un IPA400 si un filtru activ ca cel care il vinde vasile

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări