kappa_ii Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 bun frumos dar eu vreu sub nu sateliti sa fac din difuzoru asta Link spre comentariu
TITI Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 Bine acuma si in functie de aplicatie dar parca nu ar fi mai bun un 18""??????acum depinde l-ai cumparat?? sau Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 Am niste parametrii masurati mai in graba (nu sunt 100% corecti), care spun clar ca nu vei putea face subwoofer din difuzorul acesta, in incinta mica. recomad HP15W pentru fullrange si satelit P-audio sunt difuzoare de Sound reinforcement adica sunt pentru a asigura presiuni sonore suficient de mari pentru a acopeii spatii mari. fiecare difuzor are o aplicatie anume, si e logic ca difuzoarele de subbass sa fie cele mai mari, asa ca nu va mai chinuiti sa faceti suburi cu C12-300MB sau cu hp15W pentru ca nu au fost proiectate pt aceasta aplicatie. (totusi este posibil sa se coboare cu hp15W pana la 20 Hz, dar cutia e cam marisoara :wink: + ca apar si alte probleme ) Link spre comentariu
kappa_ii Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 ba ce ma enervati cu difuzoarele voastre !! ahahahahamor de nervi !cum naibi nu exista difuzor de 15 sa coboare la 30 35 !!!!! asta e chiar culmea . eu am zis ca fac cutie de pina in 120 litri !! vreu unu care sa scoata cit mai jos in cutia asta Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 din pacate nu exista difuzor de la P-audio (din cele importate) care sa iti indeplineasca dorinta (-3dB @ 30-35Hz in incinta de 120litri) :cry: Link spre comentariu
titro Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 kappa_ii, cu HP-15W in incinta de 120 litrii cu acordaj la 35 de Hz o sa ai bas de te saturi. Daca nu crezi intreaba-l pe titi cum raspund la joase aceste difuzoare :wink: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 eu stiu ca au bass suficient, si stiu si ce f3 sa caut la un sbwoofer, dar unii, vor neaparat raspuns liniar pana la 30 Hz :oops: Link spre comentariu
titro Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 Pt cine vrea raspuns liniar pana la 30 Hz trebuie sa scoata din buzunar mai mult decat 1.785.000 lei (TVA inclus) pt un difuzor. Pt pretul lui acest difuzor face mai mult decat s-ar astepta oricine de la el. Pot sa afirm cu tarie ca este cel mai bun difuzor la raportul calitate pret din cate am vazut si testat panba acum (si am lucrat cu vreo 2-3 difuzoare la viata mea :wink: ) Link spre comentariu
kappa_ii Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 pai eu nu vreu sa dau doar atitdau pina in 9 mil pe 2 bucati dar numai sa scoata ce trebuie !!si cam cit crezi tu ca as putea scoate cu hp15w la -6db in cutie de 120 litri ca daca o fac mai mare chiar este de prost gust Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 -6dB la 38 Hz 8)ar mai fi o metoda :twisted: , dar trebuie sa folosesti cate 2 bucati /incintaasa obtii -6dB la 28Hz (incinta de 120 litri) cu difuzoarele cuplate izobaric Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 de ce nu iei ceva mai solid de banii aia? si faci numai o cutie un pic mai mare...ti neaparat la 2 de 15"? Link spre comentariu
kappa_ii Postat Mai 20, 2005 Partajează Postat Mai 20, 2005 eu nu tin neaparat sa iau nimicdaca sti ceva mai bun astept informatii Link spre comentariu
titro Postat Mai 20, 2005 Partajează Postat Mai 20, 2005 Pai de ce nu iei HP-18W? Eu am crezut ca vrei neaparat difuzoare de 15". Link spre comentariu
kappa_ii Postat Mai 20, 2005 Partajează Postat Mai 20, 2005 e uite asta e o problema eu vreu neaparat de 12 dar am zis hai daca nu se poate hai cu 15 dar acum cu 18 nu mai ma joc !!boxele astea care le facle folosesc in casa nu pe strada nu in baruri si deci nu pot fi imenseeu vreu difuzoru asta de 15 sa il folosesc pe latimea boxei nu pe fatasi boxa sa aibe ceva de genu fata 30 - 40 cm maximadincimea 40 45 maximsi inaltimea variabila in functie de volum !! pina in 120 de cm inaltime si cutia pentru difuzoru de medie bas are 46 litri deci sa se scada din volumul celei de bas Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 20, 2005 Partajează Postat Mai 20, 2005 Va fi tare greu sa le amplasezi prin casa...Cred ca ti-ar fi mai usor cu un sub in care bagi un dif 18", ii dai ce forma vrei, numai sa iti convina tie si sa fie cat mai ascuns si iti mai faci 2 satelitiAsa iti va fi mult mai usor sa ii amplsezi prin camera, satelitii fiind mai mici, iar subul il dosesti pe unde apuci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum