Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

P.Audio HP-15W

LUCI

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

21

• kappa_ii

20

• Sharky

12

• LUCI

7

Top autori în acest subiect

din cate stiu e ii bun pt subwoofer sau incinte pe 3 cai si 400W cred ca is varfurile la care rezista (putera lui de functionare normala e pe la 200W )

Link spre comentariu

Modelul nou are 400 W Program Power adica 200 W RMS exact ca si modelul vechi.Este potrivit pt incinte full range pe 3 cai preferabil cu medie de 6" sau 8" si cu tweeter de 1" (PHT408, PHT411, PHT413).Se poate integra si in incinte pe 2 cai impreuna cu un driver BM440 cu separarea la 1 KHz sau chiar sub 1 KHz, diferenta de SPL dintre HP15 si BM440 fiind rezolvata cu un L-Pad asigurandu-se astfel si o rezerva de putere suficient de mare pt ca inalta sa reziste.Si nu in ultimul rand se poate folosii ca subwoofer, dar in acest caz eu recomand o incinta de constructie mai speciala (band-pass de ordinul 4 preferabil) pentru a obtine randament mai mare.

Link spre comentariu

smecheria este ca folosind Band Pass de ordinul 4 su 6 se poate "pacali" difuzorul sa coboare mai bine in frecventa decat folosind un bassreflex.

Link spre comentariu

diferenta e ca difu e inchis in spate si undele ies printr-un sistem rezonantdin ce vad la difu ala(parametrii) nu cred ca o sa poti face bp6 pt ca are amortizarea prea mica

Link spre comentariu

k propuneti constructii pentru difu asta !!nexus stiu ca are unu sa il puna aici ca ex !!si sa vina si altii cu completari sau alte proiecte !!

Link spre comentariu

imi pare rau, dar nu postez nimic (inca) pana nu am confirmnarea parametrilor (circula vreo 3 versiuni momentan foarte diferite)voi reveni cu detalii :?

Link spre comentariu

am vazut azi un sub horn foled (cei drept facut cam la trozneala :? pt ca eu stiam ca nu prea merg in hornuri HP astea ) la un amic cu HP15W si sincer sunetul era chiar frumos fata de bp 4 al meu (facut din rigips :d )eu zic sa vedem varianta finala a listei cu parametri si atunci sa ne apucam de proiecte :wink:am sa revin cu dimensinile cuitei de indata ce le am

Link spre comentariu

pai si de ce crezi ca nu e proiectat pentru asa cevaparametri ts arata ca merge de la 20 hz si fr lui este de 30 hzdaca asta nu e proiectat pentru sub care e atunci ?

Link spre comentariu

il chinui numai..ai nevoie de cutii prea mari ca sa cobori bine in frecventa.Asta zic din parametrii....totusi eu inteleg prin sub ceva care sa coboare sub 40Hz.si asta mai jos se chinuie

Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy

de parametrii la difuzorul asta nu se mai aude nimic....??Eu zic ca in bandpass nu il chinui asa tare si poti obtine chiar rezultate destul de bune in cutii nu foarte meri( 100 - 120L) teoretic... practic insa :lol: :lol:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări