gabi_lori Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema de ap radio pe tuburi,e facut de electronica si este miorita cu doua lungimi de unda,ul si um.multumesc anticipat. Link spre comentariu
89-CEC Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Cauta un etaj mai josviewforum.php?f=183 Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 E atat de greu sa va uitati si voi unde postati???? trebuie mereu sa mut la topicuri de la o sectiune la alta?? Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 In primul rand spune ce model de miorita ai, ca erau vreo 2 din cate stiu eu cu tranzistoare! pe tuburi nu stiu sa existe..., uite si schemele mai jos pt tranzistorizate, Primele 2 fac parte din Miorita 1 S-60 T1 si cea de-a treia Miorita T2 S-618 Thttp://i41.tinypic.com/212zkb4.jpghttp://i40.tinypic.com/1z70zrc.jpghttp://i44.tinypic.com/11vllqd.jpg Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 ... si Miorita T4 facut pe baza lui Sport si Turist... dar stationar! Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 va multumesc f mult dar din pacate electronica a facut si miorita pe tuburi.sper k s-a incarcat atasamentul sa-l pute-ti vedea.si mai am o rugaminte am gasit un alt ap pe tuburi hornyphon prinzess w4348,daca ARE CINEVA SCHEMA DE LA EL II MULTUMESC FFFF MULT,MERGE DAR SE AUDE UN BRUM PUTERNIC,peste sonor... si se aude si putin distorsionat ...cred ca tot din cauza brumului.multumesc anticipat tuturor.imi cer scuze ca nu am postat unde trebuie mereu ma incurc in forumurile astea si nu stiu cum si unde trebuie postat,nu este cu intentie,e doar din nestiinta,asa ca sper,ca o sa ma intelegi si sa ma ierti.multumesc. Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Este interesant... fa te rog o poza dinspre interior si de pe carton...Cutia pare a fi de Carmen 3! Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Cutia pare a fi de Carmen 3!Sa fie asta varianta low-cost pt un Carmen? :nas:Ca are doar gama de lungi si medii pe cand carmen era "mai dotat". Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 nu stiu pe el scrie miorita,capacul din spate nu-l mai are,carmen e mai mare din cate stiu asta are vreo 30x20cm.nu stiu ce e.mersi mult si nu ma uitati si cu schema de hornyphon prinzess w4348. Link spre comentariu
djbiluta Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Salut, parerea mea este ca aparatul e Carmen , dar cineva a schimbat scala din diverse motive , avand in vedere si faptul ca numarul de clape este acelasi cu Carmen iar indicatiile de pe scala sunt numai 3 la numar "O" "L" "M" iar interiorul e clar Carmen Link spre comentariu
gabi_lori Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 mersi mult sincer nu stiu,eu am zis miorita ptr ca pe el asa scrie,dati-mi schema lui carmen daca o aveti careva si o sa vad,cel de la care l-am luat a zis ca mergea,eu am vazut prin el cateva fire rupte si nu stiu de unde s-au rupt de aceea am nevoie de schema.multumiri anticipate Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Schema de CARMEN S-632A o gasesti pe site-ul asociatiei in colectia VIOREL FIRTAT la pagina 2.http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=4164 Scala este intr-adevar de Miorita dar nu are nici o legatura cu modelul Miorita cu tranzistori. Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 De unde provine scala? daca nu de la cele cu tranzistoare... Eu nu am alte poze cu Miorita! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Miorite...cu tranzistori.Nu prea seamana cu modelul in cauza.Pe scale nu este scris numele aparatului, doar sigla fabricantului. Link spre comentariu
feri.visky Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Super documentare... felicitari!Dar, atunci de unde provine scala? O fi un fals? Sau ne scapa nou ceva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum