Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema electronica miorita cu tuburi

gabi_lori

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabi_lori

6

• feri.visky

4

• Kosmin

3

• nicolae57

2

Top autori în acest subiect

va multumesc f mult dar din pacate electronica a facut si miorita pe tuburi.sper k s-a incarcat atasamentul sa-l pute-ti vedea.si mai am o rugaminte am gasit un alt ap pe tuburi hornyphon prinzess w4348,daca ARE CINEVA SCHEMA DE LA EL II MULTUMESC FFFF MULT,MERGE DAR SE AUDE UN BRUM PUTERNIC,peste sonor... si se aude si putin distorsionat ...cred ca tot din cauza brumului.multumesc anticipat tuturor.imi cer scuze ca nu am postat unde trebuie mereu ma incurc in forumurile astea si nu stiu cum si unde trebuie postat,nu este cu intentie,e doar din nestiinta,asa ca sper,ca o sa ma intelegi si sa ma ierti.multumesc.

Link spre comentariu

Cutia pare a fi de Carmen 3!
Sa fie asta varianta low-cost pt un Carmen? :nas:Ca are doar gama de lungi si medii pe cand carmen era "mai dotat".
Link spre comentariu

nu stiu pe el scrie miorita,capacul din spate nu-l mai are,carmen e mai mare din cate stiu asta are vreo 30x20cm.nu stiu ce e.mersi mult si nu ma uitati si cu schema de hornyphon prinzess w4348.

Link spre comentariu

Salut, parerea mea este ca aparatul e Carmen , dar cineva a schimbat scala din diverse motive , avand in vedere si faptul ca numarul de clape este acelasi cu Carmen iar indicatiile de pe scala sunt numai 3 la numar "O" "L" "M" iar interiorul e clar Carmen :da

Link spre comentariu

mersi mult sincer nu stiu,eu am zis miorita ptr ca pe el asa scrie,dati-mi schema lui carmen daca o aveti careva si o sa vad,cel de la care l-am luat a zis ca mergea,eu am vazut prin el cateva fire rupte si nu stiu de unde s-au rupt de aceea am nevoie de schema.multumiri anticipate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări