Vizitator cipry1983 Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Am montata pe masina o statie cb Alan 100plus de 4w cu o antena sirio performer 5000!De curand ,pt a mari puterea am cumparat un amplificator emisie-receptie KL 200-P de 100w,si l-am atasat la statie!Problema e ca am fost sa-mi calibrez antena la mai multe persoane si atunci i-am pus sa-mi masoare si ce putere scoate amplificatorul!Am ramas surprins ca nu scoate mai mult de 60w,cu toate ca pe ambalajul lui scria 100w!L-am alimentat cu cablu mai gros direct de la bateria masinii crezand ca asa o sa am mai multa putere dar degeaba!Vin cu intrebarea la voi,ce pot face ca amplificatorul sa scoata 100w si nu 60w!Care e cauza de nu scoate puterea maxima? Link spre comentariu
yo3ihg Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 am si eu amplificatorul asta, nu va scoate niciodata 100w din 4w cu un singur tranzistor, ar trebui vreo 7,8w la intrare.si a fost alimentat din sursa solida de 30A. Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Salut. Mareste putin puterea lui Alan 100, merge sigur, Verifica daca este adaptare perfecta intre Alan si amplificator, - lungimea cablului -. Duceti-va pe la Barbone, sa vedeti cum va scoate suta. Insa ATENTIE, consuma mult si termina bateria, si nu trebuie dus trz. la limita, Radiatorul nu este calculat ptr. lucrul la limita. Mosu Tuti. Link spre comentariu
Vizitator cipry1983 Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 cum se poate mari puterea lui Alan 100? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum