Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

woofer

avyrez

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• avyrez

2

• Mircea Bartic

1

• titro

1

• DJ_Speedy

1

Top autori în acest subiect

De cand ma aflu si eu pe forum am aflat niste chestii foarte importante despre difuzoare si incinte. Daca vrei sa te ajute cineva in calcularea incintei pentru difuzorul respectiv te sfatuiesc sa pui si parametrii T/S ai acestuia. Numai cu acestia iti va putea calcula cineva o incinta.

Link spre comentariu

Imi pare rau ca te dezamagesc dar nu prea vei scoate mare lucru din difuzorul ala.Incearca totusi cu o incinta de 40 de l cu doua tuburi de 75 mm diametru cu lungimea carora poti sa te joci pana iti place cum suna. FAra T/S doar atat pot sa iti spun din pacate :(

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator DJ_tymy

sunt de aceeas parere au am avut acest difuzoar intr-o incinta de 45 L si oricat am schimbat frecventa de acordaj nu am reusit sa scot bass de la el decat galagie mare si slab tare in bass ceva bass am scos in incinta bandbass 4th in schimb am pierdut destul in SPL

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări