Vizitator bamsebms2 Postat Iulie 25, 2004 Partajează Postat Iulie 25, 2004 Ce parere aveti de diferenta de calitate si performanta intre cele 2 placi de sunet? Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Iulie 25, 2004 Partajează Postat Iulie 25, 2004 AUDIGY 2 the best in categoria ei Link spre comentariu
Vizitator DocX Postat Octombrie 15, 2004 Partajează Postat Octombrie 15, 2004 Creative is the best! :wink: Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Noiembrie 10, 2004 Partajează Postat Noiembrie 10, 2004 La medii si inalte Audigy 2 este mai tare, dar la bass se aude mult mai bine SOUNDSTORM(nForce 2). Problema este driverele mai vechi de nForce2 se aud mai bine decat cele noi ( incepand cu nvmixer-ul ).Si oricum nu exista comparatie din cauza de convertoare ad/da... la nForce2 sunt de tot ca...ul. Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 Fara a jignii pe nimeni va pot spune ca nici o placa de la Creative nu intruneste necesarele decat pentru gameri! Eu ma ocup cu editarea muzicii pe computer si pot sa spun ca la pretul unui Audigy va puteti foarte bine cumpara un M-Audio Audiophile... Nici nu se compara! Latency este aproape de 0 si zgomotul de fond nu exista! (M-am jucat cu Platinum II si Live 5.1 digital... au fost bani aruncati!)Va mai recomand ESI Juli@! Link spre comentariu
bogdanm Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 Fara a jignii pe nimeni va pot spune ca nici o placa de la Creative nu intruneste necesarele decat pentru gameri! Eu ma ocup cu editarea muzicii pe computer si pot sa spun ca la pretul unui Audigy va puteti foarte bine cumpara un M-Audio Audiophile... Nici nu se compara! Latency este aproape de 0 si zgomotul de fond nu exista! (M-am jucat cu Platinum II si Live 5.1 digital... au fost bani aruncati!)Va mai recomand ESI Juli@!Absolut de acord cu tine, cu mentiunea ca nu multi sunt cei care aud diferentele dintre un Audiophile si un Audigy 2, si inca si mai putini sunt cei carora le pasa Acestea fiind spuse, cam cat mai costa un Audiophile? Voiam sa-mi iau si eu unul cu mult timp in urma, dar pe atunci era inca foarte scump. Despre ESI-ul ala nu stiu nimic.Scuze pentru off-topic. Link spre comentariu
C0B Postat Ianuarie 16, 2005 Partajează Postat Ianuarie 16, 2005 SS de pe nforce 2 e compromisu` ala..."sa nu mai dau banii frate..ca si asa am nijte plastice 5.1.." la mine are si zgomot imprumutat de prin carcasa(auzi hardu`, shoarecu` etc.. uneori in boxe).Asa ca o placa de sunet dedicata..e mult mai buna..macar din punctu asta de vedere(al zgomotelor parazite imprumutate).In rest SS se aude..nice...are mixer frumos organizat..etc si cel mai mare avantaj..nu costa cat Audigy nici pe departe!. Link spre comentariu
Purple Postat Martie 1, 2005 Partajează Postat Martie 1, 2005 Si eu am SoundStorm... :( Am asteptat mai mult de la el, dar tot pe motiv de bani n-am luat o placa dedicata...M-am luat dupa revista CHIP..Daca o placa de sunet perfecta ar avea nota 10 , asta are nota 7... :(E drept, ca prezentare arata bine, dar zgomotul de fond e cam mare pentru orechea me. :cry: Link spre comentariu
C0B Postat Martie 13, 2005 Partajează Postat Martie 13, 2005 Sa fim intelesi pe partea de analog out placa integrata din discutie are chip realtek..asa ca e la pamant.Notele mari soundStorul le-a primit pentru partea de digital.Si eu aveam probleme mari cu zgomotul de fond enorm si deranjat..asa ca am cumparat un live 7.1 si diferentele sunt enorme .Asa ca daca aveti nevoie de iesire analog..renuntati la partea de sunet integrata.Parerea mea Link spre comentariu
Vizitator draqdevil2005 Postat Martie 14, 2005 Partajează Postat Martie 14, 2005 Creative RulZZ Link spre comentariu
csl1131 Postat Martie 14, 2005 Partajează Postat Martie 14, 2005 creative......mai buna decat cealalta...parerea mea...(pe iesire analog oricum...) Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Martie 23, 2005 Partajează Postat Martie 23, 2005 Intre timp mi-am luat si eu un Audigy 2 ZS. (M-Audio Revo 5.1 sau 7.1 sunt mai bune dar scumpe ... si mai vreau sa joc si eu un pic ..) Link spre comentariu
Haralambie Postat Martie 27, 2005 Partajează Postat Martie 27, 2005 Si eu sunt detinatorul unei placi audio M-Audio revolution 7.1 si sunt mai mult decat incantat de aceasta placa audio Link spre comentariu
Vizitator DENON Postat Martie 29, 2005 Partajează Postat Martie 29, 2005 audigy 2 si soundstormu de pe nforce2 se aud la felnumai ca..... pt storm ai nevoie de un decodor extern ; iesirea analogica e la fel de buna ca orice ac'97 care se gaseste pe toata placile de baza de la toti producatorii... de la ECS pana la MSIsi sa ma scuze domnul ninurta... acasa unde se aude zgomotu de calculator , acasa unde joci un joc sau asculti o muzica , crezi ca vei face diferenta la s/n ? eu cred ca nusi inca o chestie , chiar si la auditie fara zgomot ambient tu sesizezi diferenta dintre 90 dB si 120 dB raport semnal zgomot ?si alta chestie , depinde foarte mult de calitatea placii de baza si a sursei calculatorului , inauntru e un bruiaj enorm din cauza sursei in comutatieexemplu ? incearca sa asculti pe acelasi ac'97 pe placi de baza diferite ( calculatoare diferite )si la un program de mixat cum ar fi traktor dj studio , soundstormu meu are latenta de 10 ms , si e super deajunscum vorbesti tu despre creative ,asa abereaza marius ghinea la chip in revista si pe forum , ridica in slavi M-Audio de parca ar fi revelatia secoluluicreative sunt placi foarte bune...ce spui tu tine de profesionisti... de editare de muzica...mai ales M-Audio Audiophile , care face parte din alta categorie , nu e pt piata consumerM-audio Revolution e la fel de buna ca si Audigy 2 ( fara nici un sufix ) si la fel de buna ca soundstormul de pe placile cu nforce2( cu mentiunea de mai sus );oricum prima audigy 2 este aceeasi mancare de peste ca audigy 2 ZS...numai ca... e vorba de marketing... dupa cum bine vedeti la placile video ce se intampla Link spre comentariu
Vizitator Racer Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 SS de pe nforce 2 e compromisu` ala..."sa nu mai dau banii frate..ca si asa am nijte plastice 5.1.." la mine are si zgomot imprumutat de prin carcasa(auzi hardu`, shoarecu` etc.. uneori in boxe). Asa ca o placa de sunet dedicata..e mult mai buna..macar din punctu asta de vedere(al zgomotelor parazite imprumutate). Scoate cablul audio care vine de la CDROM si dispar toate problemele de genul asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum