Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ATA to SD

Vizitator scimitar

Postări Recomandate

Vizitator scimitar

sau sd to ata...homemade.daca a gasit cineva proect pe net e rugat sa il imparta si cu mine. Eu unu nu am gasit decat stuff comercial, ori nu mai stiu eu sa caut cu googel, ori cer prea multastept parerea voastra

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• Spitfire

1

• DREDD

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Doresti sa folosesti un card SD pe post de HDD? Pai, se poate, dar durata de viata a memoriei flash din cardul SD va fi ridicola in comparatie cu a unui HDD, de capacitate nu mai vorbim...si pret...Practic memoriile flash pot fi rescrise de cca 1 milion de ori, ori un sistem de operare gen WinXP sau orice sistem bazat pe NT va "consuma"flash-ul intr-o saptamana...exista distro-uri de linux(linuz) optimizate pt flash, care "menajeaza flash-ul...deocamdata nu se merita.

Link spre comentariu
Vizitator scimitar

a nu. nu pentru sistem de operare. imi trebuie pentru un mp3 player, care are interfata ata. stiu ca pot sa folosesc compact flash, dar sunt curios incerc si asta.

Link spre comentariu

Cel mai simplu e sa folosesti, asa cum ti-a sugerat si Vasile un compact flash, deoarece acesta emuleaza comenzile de pe interfata ATA, existand si compatibilitate directa a pinilor (mai putin a conectorilor), fara circuite aditionale. Singurul lucru care trebuie sa il faci un PCB pentru conectori.In revista (raposata, din pacate) conex club gasesti o astfel de interfata (pentru compact flash) impreuna cu cablajul aferent. De fapt a mai publicat si un articol cu un mp3 player cu toata documentatia... Nu am la indemana revista ca sa iti scanez articolul. Numerele de prin 2005-2007...Sper sa am un pic de timp la sfarsitul sapt. sa iti caut revista.Cu stima!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări