MirceaM Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 Am doua intrebari in legatura cu LCD-ul AC-162B de la Ampire.Prima se refera la afisarea cu atributul de flash, deci vreau sa afisez un text care sa flash-eze, sa dispara si sa apara cu o anumita rata, la circa 0.3 secunde. Se poate asa ceva?A doua intrebare este despre afisare pe video invers. Se poate afisa un text in acest fel, cu culorile de scris si de fond inversate? Daca de obicei se scrie cu alb pe fond negru, intreb daca se poate ca fondul sa fie alb si sa se afiseze cu negru?Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Vizitator ozy Postat Mai 8, 2005 Partajează Postat Mai 8, 2005 Salut.Video invers nu se poate decat daca definesti tu niste caractere in CG-RAMmaxim 8,iar flash-ul are rata fixa cam de 0,7 secunde ce tine de softul si clock-ul intern al controlerului de afisor, dar poti rezolva flash-ul din softul extern. Bafta! Link spre comentariu
MirceaM Postat Mai 9, 2005 Autor Partajează Postat Mai 9, 2005 As vrea sa fie la 0.3 sec dar pana la urma nu conteaza, e bine si cu flash la 0.7 sec. Am niste marimi analogice care se sunt citite si afisate pe LCD iar daca marimea nu se incadreaza intr-un range atunci vreau sa o afisez cu flash (si mai dau niste sunete la un buzer). Nu stiu cum se afiseaza pe LCD cu atributul de flash. Ar putea sa-mi spuna cineva, eventual un exemplu de cod sursa in C cu rutine de LCD care sa mearga cu acest Ampire? In ultima vreme folosesc CCS C compiler si imi place mai mult decat HiTech.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum