Lyvyutzu Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Normal ca il poti folosi la calculator, dar nu cred ca o sa fie destul de puternic sa duca ce ai tu acolo, mai bine cumparati kit-ul gata facut cu tda7294. Este 44 de lei pe hi-end.ro. Il alimentezi cu +/-38. http://www.hi-end.ro/amplificator-100w-p-2050.html Link spre comentariu
Vizitator razzzvy Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Pai pt amplificator auto vroiam sa cumpar http://www.sony.ro/product/icp-stream-a ... nicalSpecs Ce zici .. mai bine e sa cumpar kit-ul sau amplificatorul? Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Pai daca vrei sa il pui pe masina cumpara ampliful ala dar, daca tot ai bani, si vrei sa il folosesti pentru casa ia-ti un alt amplif mai bun poate sa fie si sh . Link spre comentariu
Vizitator razzzvy Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Am cautat amplificatoare de casa dar nu am gasit decat foarte scumpe (8 mil). Eu vreau sa ma limitez undeva in jur de 3 milioane.Daca cumpar kit-ul de pe hi-end.. Trebuie doar sa leg subwooferul la el si apoi din el sa plec cu o mufa in statie? la SW OUT(iesirea sw preamplificata) ? Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Cauta si tu pe aici pe forum poate gasesti ceva daca nu cumpara sony ala. Link spre comentariu
Vizitator razzzvy Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Cred ca pana la urma imi voi cumpara amplificatorul Sony.Multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
BF37 Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Pt el i-ti mai trebuie si un traf de 9V / 20A , punte redresoare de 30A si 4 condensatori de 10000 uF/ 16V . Fara sa ai o asemenea alimentare nu prea vei putea folosi statia auto .Bafta ! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Pt el i-ti mai trebuie si un traf de 9V / 20A , punte redresoare de 30A si 4 condensatori de 10000 uF/ 16V . Fara sa ai o asemenea alimentare nu prea vei putea folosi statia auto .Bafta !eu as zice 10-11Vca , minimum 300w si punte de 50A montata pe un radiator(puntea ce se gaseste in comert intr-o singura capsula)=> ca nu e o alegere avantajoasa deloc:ampliful pt pretul sau are putere cam mica(la banii acestia gaseai ceva mai potent)+sursa de alimentare mentionata mai sus,care o sa te lase si ea de 100-200 lei,deci.....cauta unul ''de casa'' sh ,sau fa-ti singur unul din module(o sa fi ajutat de forum cand ai neclaritati).succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum