Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legare Subwoofer la amplificator de casa

Vizitator razzzvy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Lyvyutzu

7

• Dj_Dog

2

• tranzistor

2

• BF37

1

Top autori în acest subiect

Pai daca vrei sa il pui pe masina cumpara ampliful ala dar, daca tot ai bani, si vrei sa il folosesti pentru casa ia-ti un alt amplif mai bun poate sa fie si sh .

Link spre comentariu
Vizitator razzzvy

Am cautat amplificatoare de casa dar nu am gasit decat foarte scumpe (8 mil). Eu vreau sa ma limitez undeva in jur de 3 milioane.Daca cumpar kit-ul de pe hi-end.. Trebuie doar sa leg subwooferul la el si apoi din el sa plec cu o mufa in statie? la SW OUT(iesirea sw preamplificata) ?

Link spre comentariu

Pt el i-ti mai trebuie si un traf de 9V / 20A , punte redresoare de 30A si 4 condensatori de 10000 uF/ 16V . Fara sa ai o asemenea alimentare nu prea vei putea folosi statia auto .Bafta !

Link spre comentariu

Pt el i-ti mai trebuie si un traf de 9V / 20A , punte redresoare de 30A si 4 condensatori de 10000 uF/ 16V . Fara sa ai o asemenea alimentare nu prea vei putea folosi statia auto .Bafta !

eu as zice 10-11Vca , minimum 300w si punte de 50A montata pe un radiator(puntea ce se gaseste in comert intr-o singura capsula)=> ca nu e o alegere avantajoasa deloc:ampliful pt pretul sau are putere cam mica(la banii acestia gaseai ceva mai potent)+sursa de alimentare mentionata mai sus,care o sa te lase si ea de 100-200 lei,deci.....cauta unul ''de casa'' sh ,sau fa-ti singur unul din module(o sa fi ajutat de forum cand ai neclaritati).succes!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări