Vizitator razzzvy Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Salut Am un subwoofer GZ. Pt boxe am intrare in statie pe fire cum se vede si in poza, dar la SW am intrare MUFA(a 6-ea, se numeste SW-OUT), iar de la SW pleaca 2 fire (Rosu[+] , Negru[-]) Cum as putea conecta subwoofer-ul la statie ? :cry: Link spre comentariu
tranzistor Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Alea nu sunt iesiri de putere! tare am impresia ca nici cutia aia nu este statie,ce marca si ce model e? Link spre comentariu
Vizitator razzzvy Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Este Shov M-998-k este amplificator 5.1 Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Pune o poza mai detaliata cu spatele statiei sa vedem despre ce este vorba acolo !! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 amplificarea aia e puturoasa si o sa chinui bunatate de difuzor Link spre comentariu
Vizitator razzzvy Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Asa arata amplificatorul in spate: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 sw out este o iesire preamplificata pentru un subwoofer activ Link spre comentariu
Vizitator razzzvy Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 oo.. deci singura solutie este sa cumpar alta statie care ar trebui sa aiba iesiri (rosu-negru) pentru boxe(R, L) si SW. Ar fi bine nu ? Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Deci iti poti face un amplificator pentru subwoofer daca vrei ! Link spre comentariu
Vizitator razzzvy Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Cum? Ai putea sa imi explici? Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Daca ai cateva cunostinte despre electronica, adica sa realizezi un cablaj si sa lipesti niste piese, poti sa faci un amplifcator simplu cu tda7294 . Adevarul este ca si asta este cam micut pentru ce ai tu, dar pentru casa este numai bun. Link spre comentariu
tranzistor Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Alea nu sunt iesiri de putere! tare am impresia ca nici cutia aia nu este statie,ce marca si ce model e?ah,da,ai dreptate,din prima poza am avut impresia ca acolo ai numai mufe tip rca mama care nu se prea folosesc pt iesirile de putere. Link spre comentariu
Vizitator razzzvy Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Ar putea cineva sa imi arate o schema sau sa imi explice putin cum se face un amplificator simplu cu tda7294 pentru subwoofer?Ce piese imi mai trebuie si cum se leaga apoi subwooferul la el ? Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Uite mai jos schema si cablajul Pentru tda7294 Link spre comentariu
Vizitator razzzvy Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Dar daca cumpar un amplificator auto. Pot sa il conectez la calculator? Pentru alimentare voi folosi un transformator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum