Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legare Subwoofer la amplificator de casa

Vizitator razzzvy

Postări Recomandate

Vizitator razzzvy

Salut

Am un subwoofer GZ. Pt boxe am intrare in statie pe fire cum se vede si in poza, dar la SW am intrare MUFA(a 6-ea, se numeste SW-OUT), iar de la SW pleaca 2 fire (Rosu[+] , Negru[-]) Cum as putea conecta subwoofer-ul la statie ? :cry:

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Lyvyutzu

7

• Dj_Dog

2

• tranzistor

2

• BF37

1

Top autori în acest subiect

Vizitator razzzvy

oo.. deci singura solutie este sa cumpar alta statie care ar trebui sa aiba iesiri (rosu-negru) pentru boxe(R, L) si SW. Ar fi bine nu ?

Link spre comentariu

Daca ai cateva cunostinte despre electronica, adica sa realizezi un cablaj si sa lipesti niste piese, poti sa faci un amplifcator simplu cu tda7294 . Adevarul este ca si asta este cam micut pentru ce ai tu, dar pentru casa este numai bun.

Link spre comentariu

Alea nu sunt iesiri de putere! :speriat tare am impresia ca nici cutia aia nu este statie,ce marca si ce model e?

ah,da,ai dreptate,din prima poza am avut impresia ca acolo ai numai mufe tip rca mama care nu se prea folosesc pt iesirile de putere.
Link spre comentariu
Vizitator razzzvy

Ar putea cineva sa imi arate o schema sau sa imi explice putin cum se face un amplificator simplu cu tda7294 pentru subwoofer?Ce piese imi mai trebuie si cum se leaga apoi subwooferul la el ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări