Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator cu lampi [Sfaturi]

mecaboy

Postări Recomandate

bogdan69 multumesc pentru pont,am sa iau legatura cu dumnealui.Kaboom inteleg ceea ce ai incercat sa explici.Cum am mai spus...nu ma astept la ceva super woow dar cei ce au facut quad-ul sunt foarte multumiti si cu un pre pe lampi zic ca as putea sa-i cresc fidelitatea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mecaboy

9

• lorik199

4

• +_Florin_+

2

• VTP

1

Vizitator Kaboom

ok zal... inteleg unde bati... cred ca am mai spus, dar experienta mea cu ampurile pe lampi se limiteaza la amplificatoare de instrument... unde frecventele astea sunt o problema... nu am facut si nici nu am auzit ampuri pe lampi hi-fi...

Link spre comentariu

Nu sunt toata ziua HI-FI, amplificatoarele pt chitara de ex nu sunt pt ca au o banda de frecvente limitata pe la 100...150Hz, adica nici macar nu se apropie de normele HI-FI. Trafurile de iesire de asemenea difera din acest motiv. Referitor la clasa de functionare e adevarat ca majoritatea sunt cls A dar sunt si AB, si B in special la puteri mari.

Link spre comentariu

amplificatoarele de instrument stiu ca au o frecventa de pe la 100hz in susmajoritatea sunt in clasa A, nu am spus ca nu exista si in clase inferioaredar deobicei amplificatoarele normale coboara si sub 50hz, acum depinde si de trafurile de iesire, care trebuie sa fie mult mai mari

Link spre comentariu

Din intamplare am gasit si un amplificator ce se comercializeaza,de tip hibrid.Nu stiam ca se si comercializeaza aceste tipuri de aplificatoare...

Uneori cind se preteaza si eu mai hibridizez cite ceva, cum se poate vedea mai jos.Dar trebuie micsorat cistigul initial astfel incit, cistigul dupa modificare sa fie ca cel initial.Un Harman Kardon HK3480,lampile sint 6C31B triode miniatura de curent mare.
Link spre comentariu

Superb valderama.Ieri dupa 3 ore in care am stat sa modific o carcasa de PC,avand nevoie de o carcasa dintr-o sursa am fost pana la un prieten si...m-am ales cu o carcasa de la o statie PHILIPS pe care el o folosise cu un kit de la Adelaida.Carcasa a fost cam chilarita,taiata cu drujba dar o voi aranja frumos.Chestia buna este ca are incorporat frumos un Vumetru :ciuda: astfel fiind nevoit sa realizez doar partea electronica,partea estetica fiind rezolvata :dans:.Pe panoul din spate am dat gaurile pentru mufele RCA,mai am de dat pentru mufele de boxe si una pentru suportul de sigurante

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări