johny69 Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Va salut.posed, din 1989, o pereche de incinte acustice cu doua cai, de tip compact, UNITRA-TONSIL ZgC 40-8-81, la care cunosc urmatorii parametri: volum ~24 l dimensiuni exterioare 26X22X46 cm, putere(muzicala/sinus) 50/40 W, impedanta 8 ohmi, banda de frecventa 55-20000 Hz/90 dB. Acestea au in componenta woofer de 8" si tweeter tip cupola. La ora actuala tweeterele sunt schimbate/arse iar difuzoarele de bass sunt irecuperabile(arse si suspensia distrusa, au 21 de ani, doar). momentan nu posed fonduri suficiente pentru a-mi cumpara boxe noi si intentionez sa inlocuiesc, cel putin wooferele, la cele vechi. In acest sens as dori, daca se poate, sa-mi oferiti indrumare si informatii de specialitate(oricum exista si o legatura sentimentala legate de incintele audio).Teoretic as dori sa le inlocuiesc cu difuzoare de la PAudio, SAL, Beyma,sau alti producatori consacrati. stiu ca nu sunt ieftine dar sper sa merite efortulam gasit si difuzoare de la tonsil, dar parca ............ nu ma lasa inimava multumescPS am gasit un proiect de inlocuire, pe acest forum, cu YDD200LPP de la Ying Chung, dar nu stiu daca se merita........... teoretic as vrea sa imbunatatesc incintele, sa le aduc in secolul 21atasez specificatiile actualului difuzor de bass [attachment=0]GDN2040.pdf[/attachment] Link spre comentariu
VTP Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Va salut.posed, din 1989, o pereche de incinte acustice cu doua cai, de tip compact, UNITRA-TONSIL ZgC 40-8-81, la care cunosc urmatorii parametri: volum ~24 l dimensiuni exterioare 26X22X46 cm, putere(muzicala/sinus) 50/40 W, impedanta 8 ohmi, banda de frecventa 55-20000 Hz/90 dB. Acestea au in componenta woofer de 8" si tweeter tip cupola. La ora actuala tweeterele sunt schimbate/arse iar difuzoarele de bass sunt irecuperabile(arse si suspensia distrusa, au 21 de ani, doar). momentan nu posed fonduri suficiente pentru a-mi cumpara boxe noi si intentionez sa inlocuiesc, cel putin wooferele, la cele vechi. In acest sens as dori, daca se poate, sa-mi oferiti indrumare si informatii de specialitate(oricum exista si o legatura sentimentala legate de incintele audio).Teoretic as dori sa le inlocuiesc cu difuzoare de la PAudio, SAL, Beyma,sau alti producatori consacrati. stiu ca nu sunt ieftine dar sper sa merite efortulam gasit si difuzoare de la tonsil, dar parca ............ nu ma lasa inimava multumescPS am gasit un proiect de inlocuire, pe acest forum, cu YDD200LPP de la Ying Chung, dar nu stiu daca se merita........... teoretic as vrea sa imbunatatesc incintele, sa le aduc in secolul 21atasez specificatiile actualului difuzor de bass [attachment=0]GDN2040.pdf[/attachment]Deci, un lucru trebuie sa fie f.clar!!!!! Wooferul si incinta fac un ansamblu cu caracteristici calculate de producator pentru wooferul in cauza! Nu le aduci in secolul XXI inlocuind cu ceva care NU SE POTRIVESTE! Indiferent de marca, pret, etc. Cel mai bine le aduci in sec.XXI cu originalele Tonsil! Si cel mai ieftin! Link spre comentariu
johny69 Postat Iunie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2009 va multumesc de sfat Link spre comentariu
johny69 Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 topic inchisva multumesc Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Apropo, difuzoarele tonsil le gasesti pe www.hi-end.ro la un pret bun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum