Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parametri difuzoare Ciare

lorik199

Postări Recomandate

Am primit astazi de la o cunostinta 2 perache de difuzoare Ciare (woofer+tweeter)

Cele de bass sunt de 25 cm(8") si tweeterul e de 1"

Amandoua sunt de 4 ohm si au suspensie textila

Modelul la woofer este WA 2502T04 si la tweeter e TA026FD04

Are cineva parametrii la aceste difuzoare deoarece eu n-am gasit nimic

woofer

Posted Image

Posted Image

tweeter(acum este desfacut sa-l cosmetizez putin)

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

7

• VTP

3

• adircf

1

• EmyRulz

1

Top autori în acest subiect

buna idee, nu m-am gandit la astao sa le trimit un mailciudat e ca nu apar pe site-ul lor, dar totusi pe eticheta scrie Made in Italy by CIARE

Link spre comentariu

Sunt difuzoare vechi, facute pentru un alt utilizator. Parametrii pot fi obtinuti doar de la producator. Tot efortul merita doar daca sunt in buna stare.

da, sunt intr-o stare foarte buna si se aud foarte bine, testate doar in aersi unitrele suna bine :d desi au peste 20 ani de cand s-au fabricat
Link spre comentariu

lorik199,am incinte din 1974 care suna f.f.f. bine (JVC SK41) desi nu au fost nici capete de serie, nici ultimele. Dar au si fost excelent intretinute! Difuzoarele din foto par sa fie de masina. Daca am dreptate, chiar cu parametrii T/S, in incinta de auditie ai putine optiuni ! wooferele au de obicei un Qts mare in acest caz si mai mult ca sigur cea mai potrivita varianta este VTP. Ce stii despre filtrul lor?

Link spre comentariu

nu va contrazic domnule VTP e posibil sa fie difuzoare de masina dar din cate mi-a spus cel ce mi l-a dat au fost intr-o incinta

despre filtrele lor nu stiu nimic, dar am inteles ca au avut, doar ca "nu a putut pune mana pe ele" cel ce le-a luat

adminul forumului de la ciare mi-a spus ca va cauta niste parametri pt difuzoarele mele, dar nu am primit nici un raspund de vreo 2 zile

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări