lorik199 Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Am primit astazi de la o cunostinta 2 perache de difuzoare Ciare (woofer+tweeter) Cele de bass sunt de 25 cm(8") si tweeterul e de 1" Amandoua sunt de 4 ohm si au suspensie textila Modelul la woofer este WA 2502T04 si la tweeter e TA026FD04 Are cineva parametrii la aceste difuzoare deoarece eu n-am gasit nimic woofer tweeter(acum este desfacut sa-l cosmetizez putin) Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Poti sa le scrii un mail celor de la ciare poate ii au sau daca au vreo incinta/filtru recomandata pentru ele. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2009 buna idee, nu m-am gandit la astao sa le trimit un mailciudat e ca nu apar pe site-ul lor, dar totusi pe eticheta scrie Made in Italy by CIARE Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Cu siguranta sunt ceva modele discontinued. Poate recuperate din ceva boxe.Da un mail celor de la Ciare. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2009 am intrat pe forumul lor si am vorbit cu adminul forumuluichiar acum i-am trimis al doilea mesaj privat cu cateva poze Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Salut.Si eu am incinte cu difuzoare Ciare.Sa ne spui dupa ce faci incintele cum suna.Sant curios. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2009 intai sa le gasesc parametrii, asta e partea cea mai greadupa ce rezolv problema aceasta incintele cred ca vor fi gata in 2-3 zile Link spre comentariu
VTP Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Sunt difuzoare vechi, facute pentru un alt utilizator. Parametrii pot fi obtinuti doar de la producator. Tot efortul merita doar daca sunt in buna stare. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2009 Sunt difuzoare vechi, facute pentru un alt utilizator. Parametrii pot fi obtinuti doar de la producator. Tot efortul merita doar daca sunt in buna stare.da, sunt intr-o stare foarte buna si se aud foarte bine, testate doar in aersi unitrele suna bine desi au peste 20 ani de cand s-au fabricat Link spre comentariu
VTP Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 lorik199,am incinte din 1974 care suna f.f.f. bine (JVC SK41) desi nu au fost nici capete de serie, nici ultimele. Dar au si fost excelent intretinute! Difuzoarele din foto par sa fie de masina. Daca am dreptate, chiar cu parametrii T/S, in incinta de auditie ai putine optiuni ! wooferele au de obicei un Qts mare in acest caz si mai mult ca sigur cea mai potrivita varianta este VTP. Ce stii despre filtrul lor? Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2009 nu va contrazic domnule VTP e posibil sa fie difuzoare de masina dar din cate mi-a spus cel ce mi l-a dat au fost intr-o incinta despre filtrele lor nu stiu nimic, dar am inteles ca au avut, doar ca "nu a putut pune mana pe ele" cel ce le-a luat adminul forumului de la ciare mi-a spus ca va cauta niste parametri pt difuzoarele mele, dar nu am primit nici un raspund de vreo 2 zile Link spre comentariu
VTP Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Revin-o cu e-mailul! Raspund mai greu, dar in final raspund! Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 18, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2009 ok, o sa mai insist Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum