Vizitator ionutzxpo Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 salut ....am un amplificator rusesc Korvet 2ooYM,si am constatat...ca un canal...dreapta.....este mult mai cald ca stanga....se incalzeste mai mult......am pus o sonda pe ele... stanga are 35 grade...dreapta 45....,am mai facut o chestie..si anume am masurat curentul de mers in gol al fiecarui canal...amplifiactorul fiind dual mono si am constatat ca stanga are 14mA si dreapta 28mA.......va rog frumos ma poate ajuta cineva in aceasta problema? Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 cauta superdioda si umbla la rezistente pentru e reduce curentul de repaus.Ar trebui sa fie o grupare de diode sau un tranzistor montat intre bazele finalilor/prefinalilor. Link spre comentariu
Vizitator ionutzxpo Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 salut sharky....este foarte complexa schema...am schema ei dar nu imi dau seama unde vine superdioda :cry: Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 posteaza daca ai. O sa isi dea altii seama. Link spre comentariu
Vizitator ionutzxpo Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 nu pot sa urc poza..are 2,2 mb.....cum fac? Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 O pui pe www.tinypic.com si aici pui linkul Link spre comentariu
Vizitator ionutzxpo Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 iata si schema http://i39.tinypic.com/p4md3.jpg Link spre comentariu
Vizitator ionutzxpo Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 am mai constatat inca ceva...poate va este de ajutor....ca eu sunt bagat rau in ceata....pe fata am niste leduri o pereche rosii o pereche verzi si una galbena.......acelea rosii indica functionarea corecta a fiecarui canal,cele verzi sunt vu metre...sclipesc la semnal...pe intrare....cele galbene sclipesc la cliping.....acuma!......cel verde de pe canalu stanga se aprinde mai tare la prezenta unui semnal cel de pe dreapta aproape deloc...doar cand dau mai tare...sclipeste un pic asa...clar functioneaza defectuos...ceva in el.... :cry: pentru ca ....si sunetul este un pic mai diferit pe canalu dreapta...lipseste un pic bass ul:(:|... Link spre comentariu
Vizitator ionutzxpo Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 am reusit...pentru cei care nu stiu....pe placile din spate......sunt 2 semireglabile R8 si respectiv R50...din ele se regleaza curentul de mers in gol...am reglat la ambele canale pe 15mA Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 vezi ca doar unul este pt reglajul curentului celalalt daca tin bine minte este pt protectia la scurt. Link spre comentariu
Vizitator ionutzxpo Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 R8 este pentru curent R50 protectie la ala nu am umblat Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Dar cum ai masurat curentul, pe fiecare final in parte sau cum ca mi se pare foarte mic la cat ai reglat tu. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Alt? schem? de Korvet: http://i43.tinypic.com/zt87yo.gif Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum