Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu Korvet 2ooYM

Vizitator ionutzxpo

Postări Recomandate

Vizitator ionutzxpo

salut ....am un amplificator rusesc Korvet 2ooYM,si am constatat...ca un canal...dreapta.....este mult mai cald ca stanga....se incalzeste mai mult......am pus o sonda pe ele... stanga are 35 grade...dreapta 45....,am mai facut o chestie..si anume am masurat curentul de mers in gol al fiecarui canal...amplifiactorul fiind dual mono si am constatat ca stanga are 14mA si dreapta 28mA.......va rog frumos ma poate ajuta cineva in aceasta problema?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

2

• Bogdi12001

2

• zal

1

• djlove

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

cauta superdioda si umbla la rezistente pentru e reduce curentul de repaus.Ar trebui sa fie o grupare de diode sau un tranzistor montat intre bazele finalilor/prefinalilor.

Link spre comentariu
Vizitator ionutzxpo

am mai constatat inca ceva...poate va este de ajutor....ca eu sunt bagat rau in ceata....pe fata am niste leduri o pereche rosii o pereche verzi si una galbena.......acelea rosii indica functionarea corecta a fiecarui canal,cele verzi sunt vu metre...sclipesc la semnal...pe intrare....cele galbene sclipesc la cliping.....acuma!......cel verde de pe canalu stanga se aprinde mai tare la prezenta unui semnal cel de pe dreapta aproape deloc...doar cand dau mai tare...sclipeste un pic asa...clar functioneaza defectuos...ceva in el.... :cry: pentru ca ....si sunetul este un pic mai diferit pe canalu dreapta...lipseste un pic bass ul:(:|...

Link spre comentariu
Vizitator ionutzxpo

am reusit...pentru cei care nu stiu....pe placile din spate......sunt 2 semireglabile R8 si respectiv R50...din ele se regleaza curentul de mers in gol...am reglat la ambele canale pe 15mA

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări