Vizitator lucian_v Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 Vreau sa imi fac un subwoofer in jur de 50w rms. As dori sa imi recomande si mie cineva ce difuzor sa folosesc( de preferat de la http://www.telecomenzi.ro ca am vazut ca le au destul de ieftine) , ce volum sa aiba cutia lui si ce diametru sa aiba gaura pt bassreflex. Sau daca cineva are vre-o schema de cutie cu difuzorul complet in cutie adik sa nu se vada.... Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
m4xx Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 daca-i amabil VASILE iti poate da un proiect de-al lui (daca are pt asa ceva) :wink: Link spre comentariu
Vizitator lucian_v Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 Atunci fac apel la amabilitatea domnului Vasile... . Link spre comentariu
Vizitator lucian_v Postat Mai 8, 2005 Partajează Postat Mai 8, 2005 Chiar nimeni nu stie? va rog frumos... Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Mai 8, 2005 Partajează Postat Mai 8, 2005 Salutam ascultat acum cateva zile un subwoofer facut un un difuzor SAL 10" dinacela cu conul galben si vreau sa spun ca pt un apartament era arhisuficient Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum