Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

at76c113h pe E217 (camera foto)

Vizitator scimitar

Postări Recomandate

Vizitator scimitar

-se da o camera foto care are un at76c113h. Camera nu merge, nu o vede calculatorul, nu pleaca in boot loader.

-http://atmel.com/dyn/resources/prod_documents/2391s.pdf asta am gasit despre ic- daca ma poate ajuta cu manualul intreg la iC-ului

-pe cablaj am niste contacte vcc , gnd, tx1, rx1 si niste 'TP-uri'

intrebarea mea este daca pot sa pun alt cod sursa in ic si sa folosesc camera pe post 'placa de proba'. sa exersez cod-uri sursa care sa foloseaca butoanele, lcd-u etc.

Pana acolo cum as putea sa imi dau seama unde este problema ei. cel de la care am luat-o a spus ca a murit dintr-o data. a 2-a oara ( prima oara a fost in service) . Respectivul i-a scos bateria de pe placa(3,3v) si tot nu merge. cand a ajuns la mine, am incercat sa ii pun o baterie la 'eprom'(aka 'de pe placa') si am pus-o invers pentru cateva secunde . poate sa fi patit ceva ? de altfel in manual scrie ca pentru a reseta camera se scot bateriile de alimentare. Sa inteleg ca rolul bateriei de pe placa este sa tina data calendaristica?

As putea salva firmware-ul din ea cu ajutorul unui programator? sau cum as putea sa imi dau seama daca mai are firmware sau daca mai poate fi folosit ic , un fel de diagnosticare a lui? din pacate pini iC-ului sunt sub el.

multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări