Vizitator alaeu Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 salutare. o intrebare, daca nu va suparati, cum pot repara lipiturile reci?va multumesc Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Cu pistolul de lipit / letconul. Link spre comentariu
Vizitator alaeu Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 nu te supara eu sunt incepator, am avut de realizat o schema cu un palpaitor am facut conexiuni si at cand alimentez imi palpaie numai cand ating cu firele de alimentare si apoi se stinge si nu stiu care e cauza, m-ai putea ajuta? Mersi Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Cand atingi ce anume cu firele de alimentare??Pune si schema + poze cu montajul Link spre comentariu
Vizitator alaeu Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 in acest moment nu am montajul dar un coleg de-al tau mi-a spus ca o problema pot fi lipiturile reci. cand ating punctele unde trebuie alimentat. ai aici un link cu schema. ms http://ourworld.compuserve.com/homepage ... flash2.gif Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Din ce ai spus tu se intelege faptul ca functioneaza numai daca atingi montajul cu firele de alimentare...!!!Am impresia ca e un defect intilnit deobicei in primele clase de scoala elementara... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum